Dit wist je nog niet over Lisa Vol van OG3NE

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Lisa Vol is een van de drie zussen van OG3NE. Ze is de oudste zus van tweeling Amy en Shelley. In 2017 werden de drie zussen erg bekend met hun deelname aan het Eurovisiesongfestival in Oekraïne. Maar er is een hoop dat je waarschijnlijk nog niet wist over de zangeres.

De oudste van de drie OG3NE zusjes, Lisa Vol, is een van de leukste zangeressen van Nederland. Ze heeft een spontaan karakter, kan geweldig zingen en is altijd positief op het podium. Meestal deelt ze de spotlight met haar zusjes, maar Lisa heeft zelf meer dan genoeg leuke kanten zonder haar familie. Daarom kan je hier onder de leukste weetjes vinden over Lisa Vol.

Lees ook: Amy Vol van OG3NE krijgt klap op derrière in Insta video

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Vol (@lisaog3neofficial)

Is Lisa Vol zwanger?

er gingen een hele lange tijd geruchten dat Lisa zwanger zou zijn, maar niks is minder waar. Het enige nieuwe familielid dat de zangeres er bij heeft gekregen is een kitten genaamd Churro. En hoewel het wel behandeld wordt als haar kindje, wil Lisa nog lang niet nadenken over kinderen. Dat wordt ook lastig met de groep. Als een van de zusjes zwanger wordt zullen alle tours geannuleerd moeten worden. Lisa focust zich voorlopig liever op haar carrière met haar zusjes en laat het familieleven even voor wat het is. Behalve dan als het om katten aan gaat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Vol (@lisaog3neofficial)

De vriend van Lisa

Helaas mannen, Lisa is al enige jaren bezet. Ergin Arslanbas is de vriend van Lisa Vol. Hij is niet zo bekend als zijn knappe vriendin, maar is zeker in aantocht. Ergin zit namelijk niet stil. Hij heeft zijn eigen YouTube-kanaal genaamd Achterklap waar hij al veel volgers op heeft. Daar maakt hij filmpjes over verlaten gebouwen. Ook probeert hij meer werk te krijgen als acteur en presentator. Niet dat het veel boeit, want de beste man heeft het al gemaakt. Hij heeft namelijk een relatie met een van de mooiste vrouwen van Nederland.

Een spannend badpak

Soms plaatst Lisa wel hele spannende foto’s op Instagram. Zo verblufte zij een tijdje terug haar volgers met een zomerse foto. De temperaturen gingen er spontaan van stijgen. Lisa maakt het officieel zomer. Lisa zat al helemaal in de zomerse sferen en dat deelt ze graag. Lisa vindt het erg leuk om kiekjes uit haar leven met haar fans te delen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Vol (@lisaog3neofficial)

Lisa in Dance Dance Dance

De dames van OG3NE mochten hun danskunsten vertonen in het programma Dance Dance Dance. En dat deden ze extreem goed. De zusjes belanden zonder moeite in de halve finale. En toen was het Lisa haar beurt om te stralen. Ze deed een solo optreden op het nummer 7 Rings. Met haar verleidelijke pasjes wist Lisa de zusjes een finaleplek te geven, waar zij vervolgens glansrijk de winst pakten.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

De leukste Instagram foto’s van mooiste sportvrouw Lieke Martens

Lieke Martens is inmiddels uitgeroepen tot de mooiste sportvrouw van Nederland en met goede reden. Kijk maar naar haar Instagram, daar staan een heleboel mooie foto's. 

Hoe is het nu met actrice Marlijn Weerdenburg?

Marlijn Weerdenburg is een prettige verschijning in het grillige medialandschap. Er is dan ook geen televisiewereld zonder haar voor te stellen. Toch was ze even verdwenen. Dus hoe gaat het nu met Marlijn?

Dit MOET je weten over Oranjezomer barvrouw Ashley Zaat

Ashley Zaat, bekend van onder andere haar werk als walk-on girl tijdens het darten en als barvrouw bij VI. Maar er is nog veel meer wat je nog niet weet van deze dame.