De leukste vakantiefoto’s van voormalig GTST-chick Pip Pellens

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Voormalig GTST-chick Pip Pellens beleeft een prachtige zomer. En alle leuke foto’s van wat ze meemaakt deelt ze graag met haar fans. 

De meesten van jullie zullen Pip Pellens kennen van haar rol in GTST. Met Goede Tijden, Slechte Tijden wist Pip iedereens hart te veroveren. Je zou bijna denken dat er geen leven na GTST mogelijk is voor iemand die zo vol overtuiging haar rol speelt. Maar met Pips carriere is het eigenlijk steeds beter gegaan na GTST. Naast verschillende rollen op televisie was Pip ook vaak op het witte doek te zien. Zo speelde ze in films als Verliefd op Ibiza, Michiel de Ruyter en Soof 2. En na al die drukke jaren vol bijzondere rollen heeft Pip deze zomer even de tijd genomen om lekker te gaan genieten. En haar leuke vakantie foto’s deelt ze natuurlijk maar al te graag.

Lees ook: De 4 meest opmerkelijke weetjes over GTST-actrice Pip Pellens

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pip Pellens-Wessels (@pippellens)

Lezen bij de Eiffeltoren

Een van de vele bestemmingen op Pips vakantie avontuur was de Eiffeltoren. Daar kon Pip in alle rust de tijd nemen om even goed te ontspannen en een boek te lezen. Met het mooiste uitzicht wat de Franse hoofdstad te bieden heeft bladert Pip rustig haar boekje door. Met Pip zo voor de Eiffeltoren is dat mooie uitzicht wel gelijk ietsje mooier geworden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pip Pellens-Wessels (@pippellens)

Genieten aan de kust

Met de zon vol in haar gezicht geniet Pip lekker aan het water. Zwemmen, zonnebaden en genieten van het heerlijke weer. Natuurlijk was er tussendoor ook tijd om eventjes een goede foto voor Instagram te maken. Dat hoort er nu eenmaal bij, je kan niet naar huis als online persoonlijkheid zonder eerst een artistieke bikini-foto op het strand te maken. Pip weet dat als geen ander en geeft haar volgers dan ook wat ze graag willen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pip Pellens-Wessels (@pippellens)

Pip geeft haar beste glimlach

Natuurlijk is er ook genoeg tijd om tussendoor even een grapje uit te halen. Daar is vakantie ook een klein beetje voor bedoeld. Dus met een mond vol druiven geeft Pip haar ”mooiste’ glimlach. Ze heeft zelf nog de grootste lol om haar fotoreeks. Pip is een leuke meid die houdt van een beetje humor en plezier. En daar kan je alleen maar vrolijk van worden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pip Pellens-Wessels (@pippellens)

Ouderwetse brievenpost met Pip

Pip is een ouderwetse romanticus. En op vakantie wordt die kant van haar alleen nog maar sterker. Zo besluit ze om in een klein, charmant winkeltje allemaal leuke en vrolijke kaartjes te kopen om naar haar vrienden en familie thuis te sturen. En natuurlijk krijgt iedereen een zelfgeschreven boodschap mee. Een handgeschreven boodschap van Pip, daar wordt natuurlijk iedereen blij van.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pip Pellens-Wessels (@pippellens)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters is lekker fanatiek in nieuwe video ‘Meisje zonder naam’

Emma Heesters is héél goed met ballen! Hoe we dat weten? Check haar nieuwste videoclip 'Meisje Zonder Naam' en je snapt 'm meteen!

Ajax-spits Sébastien Haller scoort 4x bij CL-debuut. Wie is zijn vriendin?

Wie zit er thuis op de bank bij de Champions League-held van Ajax? We zochten het uit...

Emma Wortelboer deelt diepste geheimen in Boerderij van Dorst

In de tweede aflevering van Boerderij van Dorst op NPO3 zien we Emma Wortelboer haar ware roeping vinden! De presentatrice helpt samen met Maarten van Rossum een handje mee op de boerderij van Raven van Dorst. Daar beantwoordt de loslippige blondine álle vragen die Raven op haar afvuurt! Heeft het lot van Emma al die tijd in haar achternaam gezeten?