Vrouwen Nederlandse Vrouwen Chantal Janzen wint met overmacht van Gaby Blaaser

Chantal Janzen wint met overmacht van Gaby Blaaser

-

Chantal Janzen wint met overmacht van Gaby Blaaser

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Ze vochten aan tafel bij Beau al een mooie ‘battle’ uit, maar ook op Mannenzaken.nl ‘clashten’ Chantal Janzen en Gaby Blaaser met elkaar in een ouderwetse Battle of the Babes. Wie staat er overeind nu het stof is neergedaald?

We noemden Chantal Janzen en Gaby Blaaser bij voorbaat ‘aan elkaar gewaagd’. Daar zaten we even flink mis! Chantal Janzen heeft deze Battle namelijk met overmacht gewonnen. De uitslag leest als een balbezit-statistiekje tijdens een Champions League-wedstrijd van het oude tiki-taka-Barcelona: zo’n 80% van de stemmen gingen naar Chantal, Gaby werd zoekgetikt en kon slechts 20% van de stemmers overtuigen.

Lees ook: Bachelorette Gaby wil andere kant laten zien

Echt vs. Nep?

Je vraagt je af waar deze enorme kloof vandaan komt. We vrezen dat deze Battle op imago beslist is. Chantal is echt, Gaby is nep. De Nederlandse kijker smult van Chantal, en volgens Gaby vindt men haar arrogant en oppervlakkig. Aan tafel bij Beau zagen we twee vrouwen die elkaar qua uiterlijk niet veel ontlopen. Maar Chantal Janzen is wat publieke opinie betreft gewoon iets verder dan Gaby Blaaser.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Bachelorette Gaby Blaaser start charme-offensief

Gaby hoopt daar, zoals ze ook aan tafel bij Beau zei, verandering in te brengen met haar optreden in De Bachelorette. Daar gaan we kennismaken met de échte Gaby. Misschien dat we deze Battle na de datingshow dan nog een keer overdoen. Want iedereen, ook Gaby Blaaser, verdient natuurlijk een tweede kans.

Battle of the Babes: Gaby Blaaser of Chantal Janzen?

  • Chantal Janzen (80%)
  • Gaby Blaaser (20%)

Totaal aantal stemmers: 1.095

Laden ... Laden ...

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Cynthia Abma
Astrid Kersseboom
Romy Monteiro
Eva de Goede
Fatima Moreira de Melo

Laatste nieuws

Rondje Forum 3-8: Foto’s van Romy Monteiro, Miljuschka Witzenhausen & meer

Verse screencaps, de beste socialposts en exclusieve beelden van je favoriete vrouwelijke BN'ers: je vind het op het Mannenzakenforum! Vandaag voor jou in de aanbieding: Dee van der Zeeuw, Romy Monteiro, Miljuschka Witzenhausen en Sylvie Meis!

Arme Estavana Polman: enorme tegenvaller voor handbalster

Even leek het erop dat Estavana Polman álles kreeg wat haar hartje begeerde. Helaas lijkt er véél te vroeg een einde te komen aan haar droomjaar: ze kan komend seizoen vermoedelijk niet handballen...

Sociale Schoonheden met o.a. Monica Geuze, Yolanthe Cabau & Airen Mylene

Say cheese! Deze bekende Nederlandse vrouwen lieten zich het afgelopen etmaal zien op sociale media. Jackie Groenen en Yolanthe zijn om van te watertanden, en Airen Mylene en Monica Geuze zijn in goed gezelschap...

Geef je mening