Bewijs: Marieke Elsinga is ‘lekker gewoon’ gebleven

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Wat maakt Marieke Elsinga zo benaderbaar Heel simpel: ondanks haar looks en talent is de presentatrice altijd ‘lekker gewoon’ gebleven. Geloof je ons niet? Deze foto is hét bewijs…

We durven Marieke Elsinga eigenlijk geen ‘girl next door’ te noemen, maar toch lijkt het alsof de presentatrice één van de meest benaderbare BN’ers is. Dat zou, gezien haar looks en vele talenten, eigenlijk helemaal niet zo moeten zijn. Ze is buitengewoon, maar toch zó ‘lekker gewoon’ gebleven – een zeldzame eigenschap. Dit soort foto’s bevestigen die theorie…

Marieke Elsinga luncht ‘gewoon’ op straat

Als Marieke Elsinga de hort op is voor haar werk, radio of tv, heeft ze geen eigen trailer nodig met persoonlijke visagist en sterrenchef. Welnee, de brunette is gewoon zelf verantwoordelijk voor haar lunchpakketje. Die heeft ze, net als de leraar, bouwvakker of kantoorslaaf thuis in de ochtend voorbereid, in ‘n typisch plastic trommeltje gegooid en naar werk meegenomen.

Marieke stond ergens in een willekeurige woonwijk toen de hongerklop toesloeg. Geen probleem! Midden op straat, dekseltje eraf, happen maar! Laat niemand ooit beweren dat de roem naar Mariekes hoofd gestegen is!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Gerelateerde berichten

Artikel delen:

Laatste nieuws

Oussama Tannane provoceert Ajax na wereldgoal in halve finale KNVB Beker

Oussama Tannane scoorde dinsdagavond een wereldgoal in de halve finale van de KNVB beker. De aanvaller schoot Vitesse hiermee naar de bekerfinale. Vervolgens provoceerde Tannane Ajax.

De officiële trailer van Netflix’ Sky Rojo is nu uit!

De opvolger van Spaanse series van La Casa de Papel en Vis a Vis komt binnenkort op Netflix. Ben jij al klaar om te genieten van vette actie en temperamentvolle vrouwen? De serie belooft een regelrechte hit te worden! 

Maxime Meiland bereikt hoogtepunt op televisie

Dat was wel een héle bijzondere aflevering van Chateau Meiland...