Vrouwen Nederlandse Vrouwen Beeldschermconcert Davina Michelle maakt veel goed

Beeldschermconcert Davina Michelle maakt veel goed

-

Beeldschermconcert Davina Michelle maakt veel goed

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Davina Michelle gaat in samenwerking met Radio 538 een paar concerten geven. De zangeres, die daarbij hulp krijgt van onder andere Maan de Steenwinkel en Emma Heesters, gaat voor een lege Ahoy-zaal spelen. Er verandert dus weinig voor de gemiddelde concertbezoeker: we staren nog steeds massaal naar schermen. Mááár: we hebben wel eindelijk weer iets om naar (uit) te kijken. 

Door het coronavirus vallen evenementen om als dominostenen tijdens Domino Day. De organisaties zitten daardoor met hun handen in het haar, maar het heeft ook een paar mooie initiatieven als gevolg.

Radio 583 en Davina Michelle verzorgen bijvoorbeeld vier concerten in een lege zaal in Ahoy. Ze staat echter niet alleen op het podium: onder andere Maan de Steenwinkel, Emma Heesters, Di-Rect en Rolf Sanchez doen met Davina mee.

Lees ook: Davina Michelle en Emma Heesters hebben fijne plaatjes

Zelf slingers ophangen

Met deze concerten lijkt Radio 538 haar fans te compenseren voor het afgelasten van het grote Koningsdagevenement van het radiostation. Ook Davina zelf moest haar shows in AFAS Live (eind maart) afzeggen wegens het virus.

Nu de gulden middenweg gevonden is, blijkt er niet eens zo veel te veranderen voor de gemiddelde concertbezoeker. Natuurlijk: het geluid zal van mindere kwaliteit zijn. Ook al heb je thuis speakers staan van Ahoy-kwaliteit; dat unieke concertgevoel ga je bij lange na niet halen. Aan de andere kant: ook als een feestje afgelast wordt, kun je nog altijd zelf de slingers ophangen.

Lees ook: Weekendtips want alles ligt plat

Want of je nu thuis voor de buis of in een volgepakt Ahoy staat: je moet meestal naar een beeldscherm staren om je favoriete artiest te zien. Als je er meer over nadenkt, komen de voordelen van zo’n beeldschermconcert pas echt naar voren.

Lekker beeldschermstaren

Je hoeft je geen weg te banen door een zee van hossende mensen om een biertje te kunnen halen: de weg naar je eigen koelkast is altijd vrij. Ook hoef je niet urenlang in de rij om een plekje vooraan te kunnen bemachtigen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over hard pratende mensen tijdens je favoriete nummer of de ontelbare filmende smartphones die in de lucht gehouden worden…

Lees ook: Davina Michelles virtuele trio

Maar goed: je gaat natuurlijk niet naar zo’n concert als je de moeilijke weg schuwt. Davina en haar vriend(inn)en willen met deze concertreeksen de Nederlanders een hart onder de riem steken. Davina heeft daarvoor één van ’s lands oudste klassiekers (Vijftien Miljoen Mensen) gemoderniseerd naar Zeventien Miljoen Mensen. Wanneer je daar niet wild van wordt, dan zijn er gelukkig nog meer beeldschermartiesten om naar (uit) te kijken.

Davina Michelle - Beeld: Screencap SBS6 / Mannenzakenforum
Davina Michelle – Beeld: Screencap SBS6 / Mannenzakenforum

Maan de Steenwinkel
Maan de Steenwinkel – Beeld: Instagram Maan de Steenwinkel / Mannenzakenforum

Emma Heesters - Beeld: screencap NPO / Mannenzakenforum
Emma Heesters – Beeld: screencap NPO / Mannenzakenforum

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Saskia Noort
Willemijn Verkaik
Sylvie Meis
Helene Hendriks
Dyantha Brooks

Laatste nieuws

Rondje Forum 12-7: Foto’s van Sylvie Meis, Sensi Lowe en Hélène Hendriks

Zin in screencaps van Sensi Lowe en Hélène Hendriks? Heb je de laatste foto's van Beertje van Beers gemist? Of wil je graag uitgenodigd worden voor Sylvie Meis' pikante zwembadbruiloft? Tijdens ons Rondje Forum maak je het allemaal mee!

De Slimste Mens met Monica Geuze gaat beginnen

Het nieuwste seizoen van De Slimste Mens gaat beginnen! Een groot aantal BN'ers gaat het tegen elkaar opnemen in de meest prestigieuze kennisquiz van Nederland. Kanshebbers? Monica Geuze, Astrid Kersseboom, Markoesa Hamer en Ortál Vriend...

Helene Hendriks showt verborgen talenten

Veelzijdige vrouw, die Hélène Hendriks! Wist je dat deze hockeyster / reporter / interviewer/ presentatrice ook een heuse circusact kan verzorgen? Iets met (surprise) balbehandeling en hooghouden...

Geef je mening