Vrouwen Nederlandse Vrouwen Battle of the Babes: Sylvie Meis v.s Linda de...

Battle of the Babes: Sylvie Meis v.s Linda de Mol

-

Battle of the Babes: Sylvie Meis v.s Linda de Mol

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Onlangs waren beide dames in het nieuws, omdat het bikinikiekje van Sylvie Meis door de Duitse media vergeleken werd met die van Linda de Mol. Een heuse Battle of the Babes tussen deze twee blondines is dus een logisch gevolg.

Battle of the Babes: Sylvie Meis of Linda de Mol?

  • Sylvie Meis (69%)
  • Linda de Mol (31%)

Totaal aantal stemmers: 793

Laden ... Laden ...

Sylvie Meis (42)

Sylvie Meis
Sylvie Meis was ooit één van de bekendste voetbalvrouwen van Nederland. Tegenwoordig woont de blondine in het Duitse Hamburg.

Linda de Mol (56)

Linda de Mol is dé koningin van de Nederlandse televisie. Waar ze ooit de ster van RTL4 was, heeft ze de zender een tijdje terug ingeruild voor die van haar broer, John de Mol.

Carrière

ster 4
Sylvie, die voluit Sylvie Françoise Meis heet, is in 1978 geboren in Breda. Alhoewel ze een opleiding richting personeel & arbeid volgde, besloot ze zich toch te richten op een televisiecarrière. En dat is inmiddels wel gelukt, laten we maar zeggen. Deze carrière begon met een kleine figurantenrol in Goede Tijden, Slechte Tijden. Al snel groeide Sylvie door en presenteerde ze shows voor MTV en het toenmalige TMF. Tegenwoordig is Miss Meis vooral op de Duitse televisie te bewonderen.
ster 4
Linda de Mol debuteerde als kind al op de Nederlandse televisie. Dit deed ze toen ze in het AVRO-kinderkoor zat. Op 12-jarige leeftijd presenteerde ze het programma Wat je zegt ben je zelf. Linda brak echter pas écht door toen ze in 1990 de presentatie van het programma Love Letters verzorgde. Acteren, presenteren en programma’s bedenken: Linda had het blijkbaar nog niet druk genoeg. De Gooische blondine richtte namelijk ook nog eens een eigen tijdschrift op. Sinds die tijd is de LINDA een van de meest populaire vrouwenbladen in Nederland.

Partner

ster 4 
Sylvie Meis werd echter pas écht bekend onder het grote publiek, toen ze in 2003 een relatie kreeg met voetballer Rafael van der Vaart. De twee stapten in juni 2005 in het huwelijksbootje en kregen een zoon Damián. Na Rafael volgde er vele anderen. Tegenwoordig lijkt ze echter redelijk gesetteld met kunstenaar Niclas Castello.
ster 4
Linda de Mol trouwde in 1991 met juwelier Fred Reuter, haar jeugdliefde. In juni 1995 besloten de twee echter te scheiden. Daarna kreeg Linda een relatie met regisseur Sander Vahle. Samen kregen ze een zoon en een dochter. In 2007 werd bekend dat Linda de Mol en Sander Vahle officieel uit elkaar zijn gegaan. Sinds 2007 heeft Linda een relatie met componist Jeroen Rietbergen.

Publieke opinie

Sylvie Meis staat toch vandaag de dag toch wel bekend als ‘de vrouw met de vele vriendjes’ bij het grote publiek. Dit neemt niet weg dat velen echter dol op Miss Meis zijn.
Linda de Mol staat in Nederland toch wel bekend als de koningin van de televisie. Ze is de titel ‘de zus van’ inmiddels dan ook al lang ontgroeid. 

Forumpagina

Om het  forumtopic van Sylvie Meis kunnen we inmiddels niet meer heen. Met meer dan 1000 pagina’s is het topic van Sylvie misschien wel de grootste ooit.
Met ruim 300 pagina’s is het forumtopic van Linda echter zeker niet lafjes te noemen. Net als de kiekjes die je er kan vinden overigens!

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Miljuschka Witzenhausen
Fidan Ekiz
Sandra Schuurhof
Sharon Pieksma
Maaike Timmerman

Laatste nieuws

FORUM: bekijk de spannende vakantiefoto’s van Sensi Lowe

BREEK: de forumpagina van Sensi Lowe staat nu vol met spannende vakantiekiekjes van de blondine!

Hoogtepunten: Trump en Biden schelden elkaar uit tijdens debat

Ooit twee bejaarden elkaar bijna een kopje kleiner zien maken op live-tv? Het eerste debat tussen Trump en Biden was een waar spektakel. Inhoudelijk? Zelden. Wat dan wel? Lekker schelden!

#Mondkappennou: Ga jij net als Celine Huijsmans een mondkapje dragen?

Geen mondkapjesverplichting, maar een landelijk dringend verzoek tot het dragen van een mondkapje. Dat is er na veel geruzie uitgerold na een overleg in de Tweede Kamer. Ben JIJ net als Celine Huijsmans van plan dit advies op te volgen?

Geef je mening