Babynieuws voor Boerin Annemiek!?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Huh? Boerin Annemiek is toch vrijgezel? Toch verwacht de Boer Zoekt Vrouw-deelneemster een roodharige baby. Ze hoeft ‘m gelukkig niet zelf te dragen!

Schrok je net als wij een beetje van dit nieuws? Boerin Annemiek deelde ineens een foto van een echo op Instagram terwijl er op dit moment juist even geen man in haar leven is! Zitten we hier te kijken naar de eerste Boer Zoekt Vrouw-baby van vorig seizoen? Toen viel het kwartje: Annemiek ‘verwacht’ wel een baby, alleen is de gelukkige moeder één van haar lievelingskoeien!

Lees ook: Yvon Jaspers bemoeit zich nog één keer met Boerin Annemiek

Annemiek ‘in verwachting’ van roodharige baby

Aangezien Boerin Annemiek een melkveebedrijf runt, krijgt ze regelmatig te maken met babynieuws. Een zwangere koe is nauwelijks nieuws voor haar, zou je zeggen. Toch was haar laatste echo een speciale: ze hoopt namelijk dat er een roodharig kalfje geboren gaat worden. Die zijn zeldzamer, aangezien een zwart vachtje dominanter is qua genen en dus ook veel vaker voorkomt. Voor BZV-Annemiek was het een mooi moment om haar volgers (onbedoeld) even flink te laten schrikken. Zo’n echo-foto op een timeline betekent bij vrouwen namelijk vaak één ding: babynieuws! Deze enorme baby hoeft ze gelukkig niet zelf te dragen…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Annemiek Koekoek (@annemiekkoekoek)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Amy Vol van OG3NE geeft volgers een intiem kusje op foto

Amy Vol is het meest spontane en vrolijke zusje van meidengroep OG3NE. Ze blaast een lief kusje richting al haar volgers. 

Deze foto van Nikkie Plessen red jouw saaie zondag

Nikkie Plessen is alles behalve saai. Daarom is haar leuke foto het ultieme redmiddel tegen een saaie zondag!

Romy Monteiro valt op met foto in spannende blouse

Romy Monteiro is heel goed in het plaatsen van spannende en opvallende foto's. Haar nieuwste foto doet precies dat!