Tijl ‘Blufpoker’ Beckand host beroemd potje Among Us

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

De makers van Wie is de Mol zijn op dit moment aan de slag voor het nieuwe programma De Verraders. Een soort live-action spelletje Among Us. Presentator Tijl Beckand oefende alvast zijn blufpoker in De Slimste Mens.

WIDM ging over een groep BN’ers die strijden om een schat, door middel van het behalen van opdrachten, waarbij iemand de boel stiekem aan het verzieken is. De Verraders gaat over een groep BN’ers die strijden om een schat, door middel van het behalen van opdrachten, waarbij 3 personen de boel stiekem aan het verzieken zijn. déjà vu?

Lees ook: Melissa Drost is de slimste flirt

Mindfuck

Wat maakt De Verraders dan zo uniek? Nou, nu weet je als publiek vanaf het begin al wie het spel verzieken, waardoor je heerlijk kan genieten van alle psychologische spelletjes die gespeeld worden. Dit programma is dus eigenlijk een groot potje Among Us, waarbij een paar spelers de rest stilletjes mogen uitmoorden. En dan kunnen kijk hoe iedereen elkaar beschuldigd. “Na twee draaidagen zaten heel wat deelnemers al helemaal stuk vanwege de grote mindfuck die dit programma teweegbrengt” zegt Tijl.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tijl Beckand (@tijl_beckand)

De Slimste Bluf

De presentator en ex-lama oefende alvast voor De Verraders tijdens zijn deelname aan De Slimste Mens. Menig kijker ergerde zich groen en geel aan Tijl. Maar waar het publiek hem afschilderde als onsportieve eikel, bleek Tijl de hele tijd al een psychologisch spelletje te spelen. Tijdens Jinek geeft hij toe dat zijn houding slecht een sluwe tactiek was. “Ik kijk veel De Slimste Mens en je ziet heel veel dezelfde types kandidaten. Ik heb een beetje gereld. Ik heb een beetje blufpoker gespeeld.”. Of zijn blufpoker Tijl helpt in De Verraders kan iedereen vanaf Maart gaan zien.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tijl Beckand (@tijl_beckand)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Nikkie Plessen draagt spannend topje in nieuwe foto

Nikkie Plessen staat bekend als een erg modieuze vrouw. Ze wordt vaak gespot in uitdagende en spannende jurkjes, rokjes en topjes. En dat is deze keer geen uitzondering.

Opmerkelijk: Bridget Maasland bijt van zich af

Bridget Maasland is klaar met de media en bijt van zich af

Maan de Steenwinkel brengt nieuw nummer uit met Bente Fokkens

Het is feest, want Maan de Steenwinkel heeft weer een nieuw nummer. Vanacht om 00:00 komt de single Nee is Nee uit die ze samen met zangeres Bente Fokkens heeft gemaakt.

Gerelateerde berichten

Gerelateerde berichten