Sport ZIEN: de knal van Gravenberch bij Ajax-Midtjylland

ZIEN: de knal van Gravenberch bij Ajax-Midtjylland

-

ZIEN: de knal van Gravenberch bij Ajax-Midtjylland

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Mis, mis, mis, mis, eindelijk raak! En hoe! Ajax gaat hard in de tweede helft van het Champions League-duel tegen Midtjylland. Vooral deze poeier van Gravenberch moet je gezien hebben!

Hoewel de gehele voetbalwereld huilt om het overlijden van Diego Maradona, mag er in Amsterdam toch stiekem gejuicht worden. Ajax legt het Deense Midtjylland over de knie! De openingstreffer was niet alleen de belangrijkste, maar ook de mooiste van de avond…

Lees ook: Helene Hendriks was HET hoogtepunt bij Utrecht-Ajax!

Ryan Gravenberch scoort tegen Midtjylland

De eerste helft tegen Midtjylland was frustrerend voor Ajax-fans. De club uit Amsterdam miste verschrikkelijk veel kansen. De ban werd vroeg in de tweede helft doorbroken: jonge middenvelder Ryan Gravenberch pompte de bal van zo’n twintig meter snoeihard de kruising in! Daarna was het prijsschieten. Uiteindelijk werd het 3-1. Check de goals hieronder!

Gerelateerde berichten

Artikel delen:

Foto updates

Famke Louise
Victoria Koblenko
Malou Petter
Marieke Elsinga
Sandra Schuurhof

Laatste nieuws

Bo Maerten neemt definitief afscheid van Amelie

Ooit verwacht dat je als man met een doos tissues op schoot snikkend naar een aflevering van GTST zou kijken? Laat dat maar aan Bo Maerten over. De actrice neemt definitief afscheid van 'haar' Amelie...

Andre Hazes heeft blik gericht op Maan de Steenwinkel

Tijdens de vrienden van Amstel Live wist Maan het met iedereen goed te vinden. Ze kreeg veel bekijks, voornamelijk van Andre Hazes.

WOW: Victoria Koblenko laat zich zien in spannend LINDA-nummer

De nieuwste LINDA heeft een pikant thema. Victoria Koblenko staat met foto's in het blad. We beloven: zó zag je de actrice nog nooit!

Geef je mening