Wie wordt onze nieuwe bondscoach?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Even geen battle tussen bekende vrouwen deze week. Er staat iets véél belangrijkers op het spel op dit moment: ons succes op het komende Europees Kampioenschap voetbal van 2021. Ronald Koeman is op de trein naar Barcelona gestapt, waardoor ‘wij’ met een stuurloos Nederlands Elftal zitten nu. Wie moet onze nieuwe bondscoach worden?

Jaag altijd je dromen na. Zeker als je bijna tegen de pensioenleeftijd aanzit. We nemen Ronald Koeman dus weinig kwalijk voor het kiezen voor zijn droomclub Barcelona. We hebben namelijk veel aan de man te danken: zonder hem zat Oranje het komende jaar vermoedelijk met een lege agenda. Hoe we het komende toernooi zonder onze blonde wonderdokter gaan overleven? Met de juiste man aan het roer! Wie moet volgens jou Koeman op gaan volgen?

[poll id=”53″]

Giovanni van Bronckhorst

De laatste successen van Giovanni van Bronckhorst werden een paar jaar geleden bij Feyenoord behaald. Na een tussenjaartje streek hij neer in China bij Guangzhou. Daar gaat het op dit moment niet zo heel lekker. Of hij net als Koeman ‘op de trein’ zal stappen richting Oranje? Lijkt ons een leukere klus dan zijn huidige!

Frank de Boer

Frank de Boer wordt door velen nog altijd gezien als een onervaren trainer, maar je vergeet bijna dat hij Ajax drie jaar op rij naar het kampioenschap coachte. Kan bijna geen geluk zijn, toch? Hoewel zijn laatste jaren als coach vooral getekend worden door nederlagen en ontslag, zal er toch nog ergens iets van die oude succescoach in hem zitten?

Louis van Gaal

Niet geschoten is altijd mis. Hoewel Louis van Gaal zijn meest legendarische prestaties met Oranje waarschijnlijk al behaald heeft, zouden we gek zijn om de trainer in ruste niet toch te benaderen voor deze tijdelijke klus. Al is het alleen voor één eindtoernooi. Of de magie van Brazilië nog aanwezig is? Maar een manier om daarachter te komen…

Phillip Cocu

Na zijn succesvolle jaren bij PSV zocht Phillip Cocu het internationale podium op. Eerst bij Turkse grootmacht Fenerbahce, daarna bij het kleine Engelse Derby County. De glans ontbreekt nog een beetje. Oranje komt als geroepen dus!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?