Vrouwen Nederlandse Vrouwen Puck Moonen heeft nieuw pakkie

Puck Moonen heeft nieuw pakkie

-

Puck Moonen heeft nieuw pakkie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Het mag je misschien ontgaan zijn, maar Puck Moonen fietst vanaf komend seizoen in andere kleuren. Ze heeft haar allerminst loszittende Lotto-hesje ingeruild voor het truitje van Chevalmeire. Dat laatste zegt je waarschijnlijk net zoveel als het favoriete paardenras van Britt Dekker. Gelukkig vertelt één foto soms meer dan duizend woorden. 

Puck Moonen tijdens de teampresentatie van Chevalmeire © Instagram
Puck Moonen tijdens de teampresentatie van Chevalmeire © Instagram

Puck Moonen heeft naast Instagram dus nog een andere broodheer. Naast dat Puck enorm succesvol op de foto’s kan staan, zit ze als wielrenster ook weer stevig in het zadel. Ze fietst op professioneel niveau, al zat ze de afgelopen tijd vaker in de lappenmand. De Nederlandse heeft nu een team gevonden dat “in haar gelooft als wielrenster”, zei de vrouw met dik 200x zo veel volgers in de digitale wielerwereld.

Maar goed: Puck is dus niet langer het Lotto-lot uit jouw online fotogalerij. Ze is nu het beste paard van stal bij Chevalmeire. In ieder geval in het digitale, dat kunnen we met zekerheid zeggen. En om eerlijk te zijn: weet jij wat Puck presteert op de fiets?

Kopvrouw van Insta-peloton

Verder dan een paar rondjes door Liempde zien we de laatste tijd niet. Misschien hoopt ze dat het Brabantse dorp eindelijk te boek komt te staan als toeristische trekpleister. Bronnen uit het Brabantse vertellen dat er nog geen bussen met foto makende Aziaten zijn gepasseerd.

Dat komt omdat Puck de laatste periode van haar wielercarrière vooral langs de weg stond. De wielrenster kon door blessures een tijdje geen wedstrijden fietsen en als ze op de fiets zat, ging dat niet altijd heel lekker.

Pechvogel van wielerpeloton

Dat wil ze voor haar nieuwe team dus vooral hard op die pedalen trappen. Dat ze voorlopig nog kopvrouw blijft van het online wielerpeloton lijkt echter wel een uitgemaakte zaak. Er zijn maar weinig wielrensters die daar aan kunnen tippen.

Het is misschien maar goed dat de wielrenster Puck Moonen eens in beeld komt gefietst. Het bleef dan wel even stil rondom de Brabantse, maar na de teampresentatie bij Chevalmeire is ze dus weer helemaal terug in het wielerbeeld.

Mocht je denken: doet Puck nog meer dan op de fiets zitten en op foto’s staan? Jazeker: ze zet zich ook in voor betere randvoorwaarden in de wielerwereld. Zo betoogde ze vorig seizoen nog voor een minimumloon voor wielrensters.

Nieuwe start

Verbaas je dan ook dat het wit, blauw en zwart van de Belgische ploeg de komende tijd door je tijdlijn ziet flitsen. Of je daarop zit te wachten, is een tweede vraag. Het vrouwenwielrennen heeft in Nederland nog niet de status van het mannenpeleton, dat met Nederlandse vlaggendragers Tom Dumolin en Steven Kruijswijk twee renners van topniveau in huis heeft.

Maar goed: je hoeft dus echt niet bang te zijn dat Puck de komende periodes niet genoeg paardenkracht pompt. Op de fiets, maar zeker ook als kopvrouw van het Insta-peloton. Het zou ten slotte eens een fraaie afwisseling zijn. Puck die niet lacht omdat de fotograaf ‘cheese’ zegt, maar omdat ze eens een wielerwedstrijd of -ronde weet te winnen. Tot die tijd moeten we het dus doen met haar foto’s en slippertjes. Enorm vervelend, natuurlijk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Can’t wait to show you the new 2020 @chevalmeire teamkit by @deccasportswear soon🤩

Een bericht gedeeld door Puck Moonen (@puckmoonen) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Puck Moonen (@puckmoonen) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Puck Moonen (@puckmoonen) op

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Cynthia Abma
Astrid Kersseboom
Romy Monteiro
Eva de Goede
Fatima Moreira de Melo

Laatste nieuws

Rondje Forum 3-8: Foto’s van Romy Monteiro, Miljuschka Witzenhausen & meer

Verse screencaps, de beste socialposts en exclusieve beelden van je favoriete vrouwelijke BN'ers: je vind het op het Mannenzakenforum! Vandaag voor jou in de aanbieding: Dee van der Zeeuw, Romy Monteiro, Miljuschka Witzenhausen en Sylvie Meis!

Arme Estavana Polman: enorme tegenvaller voor handbalster

Even leek het erop dat Estavana Polman álles kreeg wat haar hartje begeerde. Helaas lijkt er véél te vroeg een einde te komen aan haar droomjaar: ze kan komend seizoen vermoedelijk niet handballen...

Sociale Schoonheden met o.a. Monica Geuze, Yolanthe Cabau & Airen Mylene

Say cheese! Deze bekende Nederlandse vrouwen lieten zich het afgelopen etmaal zien op sociale media. Jackie Groenen en Yolanthe zijn om van te watertanden, en Airen Mylene en Monica Geuze zijn in goed gezelschap...

Geef je mening