Actueel Puck Moonen in slipje op forum?

Puck Moonen in slipje op forum?

-

Puck Moonen in slipje op forum?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Als je op reis gaat, neem je altijd een souvenirtje mee voor het thuisfront. Nu slingert Puck Moonen meer dan eens kekke kiekjes het wereldwijde web op, maar nu lijkt ze een slippertje gemaakt te hebben.

Forumgast Freukr blijkt een ware paparazzo. Met een haviksoog zoomde deze forumgast in op de foto die van één van de sociale kanalen van Puck Moonen lijkt af te komen. Daar zou ‘de mooiste wielrenster’ net niet naakt te zien zijn.

Slipje of slippertje?

Op de foto zie je de binnenkant van een reiskoffer. Daarin zit een ‘small souvenir’, zo laat de fotografe weten. Of dit om de prijs gaat, of dat ze daar een ander beeldmerk van deze foto mee bedoelt, is dé vraag die veel forumbezoekers zich nu ongetwijfeld afvragen.

loading

Wie de pijl in deze afbeelding volgt, ziet een reflectie van de fotografe. Dat ze haar fietspakje regelmatig inruilt voor wat spannenders, is inmiddels wel duidelijk. De gewonnen prijs lijkt niet de jackpot voor de vaste volgers. Zij werden namelijk ‘per ongeluk’ getrakteerd op een intiem kiekje van deze dame!

Ons onderzoeksteam is op dit moment aan het uitvogelen of dit inderdaad om Puck Moonen gaat. Mocht dat zo zijn, heeft ze voor het eerst sinds tijden een primeur te pakken. Dan zal dit de eerste foto zijn van de Liempdse die géén reactie van DJ Nicky Romero bevatten. Nicky Romero concurreert al maanden met ex vriend Eli Iserbyt om haar aandacht, maar houdt zich tot nu toe aardig koest. Laten we hopen dat ze dit heugelijke feit viert met een aantal van die slip(pert)jes.

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Cynthia Abma
Astrid Kersseboom
Romy Monteiro
Eva de Goede
Fatima Moreira de Melo

Laatste nieuws

Rondje Forum 3-8: Foto’s van Romy Monteiro, Miljuschka Witzenhausen & meer

Verse screencaps, de beste socialposts en exclusieve beelden van je favoriete vrouwelijke BN'ers: je vind het op het Mannenzakenforum! Vandaag voor jou in de aanbieding: Dee van der Zeeuw, Romy Monteiro, Miljuschka Witzenhausen en Sylvie Meis!

Arme Estavana Polman: enorme tegenvaller voor handbalster

Even leek het erop dat Estavana Polman álles kreeg wat haar hartje begeerde. Helaas lijkt er véél te vroeg een einde te komen aan haar droomjaar: ze kan komend seizoen vermoedelijk niet handballen...

Sociale Schoonheden met o.a. Monica Geuze, Yolanthe Cabau & Airen Mylene

Say cheese! Deze bekende Nederlandse vrouwen lieten zich het afgelopen etmaal zien op sociale media. Jackie Groenen en Yolanthe zijn om van te watertanden, en Airen Mylene en Monica Geuze zijn in goed gezelschap...

Geef je mening