Maradona: Voetbal, Verdovende middelen en… Vrouwen!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Diego Armando Maradona is overleden. Ondanks dat hij slechts 60 geworden is, heeft de kleurrijke voetballer genoeg avonturen beleefd voor meer dan één mensenleven. Hij ‘veroverde’ namelijk veel meer trofeeën dan die wereldbeker alleen…

Voetbalicoon Diego Armando Maradona is niet meer. Ontzettend verdrietig nieuws, maar het is volgens veel ingewijden een wonder dat de markante Argentijn de 60 überhaupt gehaald heeft. Want wát heeft deze man geleefd! Hij genoot vooral van de drie V’s: voetbal, verdovende middelen en vrouwen. Welke dames heeft hij door de jaren heen versleten? Niemand weet het precies. Onderstaande selectie is een kleine greep uit de enorme groep dames die zich (eventjes) het meisje van ‘Pluisje’ mochten noemen. Bottom line: hij heeft het er aardig van genomen! Blond had duidelijk zijn voorkeur!

Lees ook: Maak kennis met de vriendinnen van F1-coureurs!

Rocio Oliva

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rocio! (@rocio_g_oliva)

Veronica Ojeda

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Veronica Ojeda (@veruojeda25)

Evi Anderson

Silvina Luna

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door LUNA (@silvinalunaoficial)

Beléb Francese

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door belufrancese (@belufrancese)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?

Katja Schuurman plaatst uitdagende nieuwe foto

Katja Schuurman schaamt zich niet voor haar lichaam, sterker nog, ze is er trots op. En groot gelijk heeft ze. Daarom deelt ze ook trots deze nieuwe foto met de wereld.