Johan en René stomverbaasd na excuses Hans Kraay jr.

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Johan Derksen en Rene van der Gijp waren verbaasd door de excuses van Hans Kraay jr. : ‘dan pas je ook niet meer in ons cultuurtje’…

Hans Kraay jr. vond het maandagavond nodig om zijn excuses aan te bieden door een opmerking van hem. De oud-voetballer zei eerder dat hij Cor Pot wel een goede trainer vond voor het Nederlands vrouwenelftal, vanwege zijn achternaam. Hier kwam Hans later nog op terug en bood toen zijn excuses aan, want hij vond het een verkeerde opmerking. De andere heren aan tafel reageerde hier erg verbaasd op. Zo begint René met ‘ach laat gaan’ en Johan vervolgd met ‘er zitten toch nog 9 potjes in dat team’…

Johan: ‘Alles wat je zegt valt heel Nederland over je heen’

Johan en René zijn dus verbaast door de excuses van Hans. De analisten gaan rustig door zo zegt Derksen dat alles wat je zegt in Nederland over je heen valt. Vervolgens zegt hij ook: ‘dan pas je ook niet meer in ons cultuurtje als je je zo gaat opstellen’. Van der Gijp sluit zich vervolgens bij Johan aan. Hans Kraay jr. zegt vervolgens’ dit is de eerste keer in 14 jaar dat ik sorry zeg, zei jij maar eens een keer sorry’. Derksen zegt vervolgens: ‘sorry namens ons dat je sorry zegt’. Zou Hansie volgende keer gewoon weer aan willen schuiven?

Bekijk hieronder het moment aan tafel bij Veronica Inside 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters is lekker fanatiek in nieuwe video ‘Meisje zonder naam’

Emma Heesters is héél goed met ballen! Hoe we dat weten? Check haar nieuwste videoclip 'Meisje Zonder Naam' en je snapt 'm meteen!

Ajax-spits Sébastien Haller scoort 4x bij CL-debuut. Wie is zijn vriendin?

Wie zit er thuis op de bank bij de Champions League-held van Ajax? We zochten het uit...

Emma Wortelboer deelt diepste geheimen in Boerderij van Dorst

In de tweede aflevering van Boerderij van Dorst op NPO3 zien we Emma Wortelboer haar ware roeping vinden! De presentatrice helpt samen met Maarten van Rossum een handje mee op de boerderij van Raven van Dorst. Daar beantwoordt de loslippige blondine álle vragen die Raven op haar afvuurt! Heeft het lot van Emma al die tijd in haar achternaam gezeten?