Feyenoord en Vitesse 2 punten dichter bij kampioenschap

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Terwijl iedereen zich blindstaarde op kampioenskandidaten Ajax en PSV, kropen deze twee stiekem dichter bij de top…

Genoten van de topper van dit weekend? De uitslag hielp zowel Ajax als PSV echter geen stap verder. Sterker nog, Feyenoord en Vitesse kropen twee punten dichter bij! Door die slaperige weken tijdens de winterstop ben je de onderlinge verschillen misschien vergeten – maar die zijn dus piepklein!

Lees ook: Voetbalvrouw Mikky Kiemeney speelt in de sneeuw

Ajax bijna ingehaald door PSV, Feyenoord en Vitesse

Hoewel Ajax het seizoen begon met een riante voorsprong in punten, zijn andere uitdagers als Feyenoord, Vitesse en PSV stilletjes opgeklommen. In je hoofd is die voorsprong véél groter dan op de ranglijst! Dat PSV op slechts één puntje staat zijn we rondom de topper mee doodgegooid, maar over Feyenoord en Vitesse wordt niet veel gesproken. Toch staan deze twee clubs op slechts 3 punten van de koppositie! We hebben niet een, niet twee, maar vier kampioenskandidaten dus!

‘Feyenoord wereldwijd groter dan Ajax’

Nog even een zeer opvallende uitspraak! De topper tussen Ajax en PSV overschaduwde het hele eredivisieweekend, maar één man bleef lekker in z’n eigen bubbel: Dick Advocaat. Hij heeft wél op de ranglijst gekeken, en weet dat zijn Feyenoord gewoon in de buurt is van de grote rivaal Ajax. In zijn hoofd is Feyenoord zelfs groter dan de Nederlandse recordkampioen…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!