Sport Feyenoord en Vitesse 2 punten dichter bij kampioenschap

Feyenoord en Vitesse 2 punten dichter bij kampioenschap

-

Feyenoord en Vitesse 2 punten dichter bij kampioenschap

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Terwijl iedereen zich blindstaarde op kampioenskandidaten Ajax en PSV, kropen deze twee stiekem dichter bij de top…

Genoten van de topper van dit weekend? De uitslag hielp zowel Ajax als PSV echter geen stap verder. Sterker nog, Feyenoord en Vitesse kropen twee punten dichter bij! Door die slaperige weken tijdens de winterstop ben je de onderlinge verschillen misschien vergeten – maar die zijn dus piepklein!

Lees ook: Voetbalvrouw Mikky Kiemeney speelt in de sneeuw

Ajax bijna ingehaald door PSV, Feyenoord en Vitesse

Hoewel Ajax het seizoen begon met een riante voorsprong in punten, zijn andere uitdagers als Feyenoord, Vitesse en PSV stilletjes opgeklommen. In je hoofd is die voorsprong véél groter dan op de ranglijst! Dat PSV op slechts één puntje staat zijn we rondom de topper mee doodgegooid, maar over Feyenoord en Vitesse wordt niet veel gesproken. Toch staan deze twee clubs op slechts 3 punten van de koppositie! We hebben niet een, niet twee, maar vier kampioenskandidaten dus!

‘Feyenoord wereldwijd groter dan Ajax’

Nog even een zeer opvallende uitspraak! De topper tussen Ajax en PSV overschaduwde het hele eredivisieweekend, maar één man bleef lekker in z’n eigen bubbel: Dick Advocaat. Hij heeft wél op de ranglijst gekeken, en weet dat zijn Feyenoord gewoon in de buurt is van de grote rivaal Ajax. In zijn hoofd is Feyenoord zelfs groter dan de Nederlandse recordkampioen…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ESPN NL (@espnnl)

Gerelateerde berichten

Artikel delen:

Foto updates

Dionne Stax
Victoria Koblenko
Nicolette Kluijver
Yvonne Coldeweijer
Carolina Lo Galbo

Laatste nieuws

Andre Hazes heeft blik gericht op Maan de Steenwinkel

Tijdens de vrienden van Amstel Live wist Maan het met iedereen goed te vinden. Ze kreeg veel bekijks, voornamelijk van Andre Hazes.

WOW: Victoria Koblenko laat zich zien in spannend LINDA-nummer

De nieuwste LINDA heeft een pikant thema. Victoria Koblenko staat met foto's in het blad. We beloven: zó zag je de actrice nog nooit!

VIDEO: tijd voor ‘nieuwe’ rel bij Veronica Inside?

"Wij haten 'm nog steeds," lacht Johan Derksen terwijl Wilfred Genee veelzeggend grinnikt. Het is duidelijk nog steeds niet helemaal oké tussen de mannen van Veronica Inside...

Geef je mening