ZIEN: Mikky Kiemeney speelt in de sneeuw

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Mikky Kiemeney, de vriendin van Frenkie de Jong, vierde haar nieuwjaar in de sneeuw. Daar maakte ze letterlijk oogverblindende foto’s van!

Voetbalvrouw Mikky Kiemeney woont inmiddels een jaar in Barcelona. Je kan het je bijna niet voorstellen, maar zelfs die plek gaat vervelen! De blonde onderneemster bleef tijdens oud & nieuw niet in de romantische Spaanse stad, maar trok samen met haar vriend Frenkie de Jong de bergen in. Even weg van dat prettig milde Zuid-Europese winterweer, hop, de vrieskou in!

Lees ook: Voetbalvrouwen-battle: Mikky Kiemeney vs. Annekee Molenaar

Mikky Kiemeney op skivakantie met Frenkie de Jong

Dat felblauwe skipakje van Mikky Kiemeney brandde duidelijk in haar kledingkast. In Barcelona ga je nooit een kans krijgen om ‘m aan te trekken! Voor een modieuze skivakantie konden Mikky en Frenkie de Jong dus niet anders dan de bergen in trekken. Dat leverde onderstaande (letterlijk) oogverblindende foto’s op. Ze zal ‘m niet vaker dan één keer dragen, maar je moet toegeven: dat pakje staat Mikky goed!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door mikky (@mikkykiemeney)

Frenkie de Jong meteen weer in vorm

Die skivakantie heeft niet alleen op het gebied van Instagramfoto’s wonderen verricht. Frenkie de Jong is na een kwakkelperiode bij Barcelona ineens weer in vorm! Volgens trainer Ronald Koeman hoeft Barcelona niet meer op de landstitel hoeft te rekenen, maar een topfitte Frenkie de Jong zal bij Oranje ook goed van pas komen. Wat de middenvelder ook uitgespookt heeft in de sneeuw – het heeft gewerkt!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door mikky (@mikkykiemeney)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Nikkie Plessen draagt spannend topje in nieuwe foto

Nikkie Plessen staat bekend als een erg modieuze vrouw. Ze wordt vaak gespot in uitdagende en spannende jurkjes, rokjes en topjes. En dat is deze keer geen uitzondering.

Opmerkelijk: Bridget Maasland bijt van zich af

Bridget Maasland is klaar met de media en bijt van zich af

Maan de Steenwinkel brengt nieuw nummer uit met Bente Fokkens

Het is feest, want Maan de Steenwinkel heeft weer een nieuw nummer. Vanacht om 00:00 komt de single Nee is Nee uit die ze samen met zangeres Bente Fokkens heeft gemaakt.