Dominique Janssen is de enige Oranjeleeuwin die scoort bij mannen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het was even spannend voor de Oranje Leeuwinnen tijdens hun afgelopen wedstrijd op de Olympische Spelen. Maar Dominique Janssen was de redster in nood.

Na indrukwekkende zege op Zambia kregen de Nederlandse voetbalsters het gister even zwaar te verduren. Tegen Brazilië wisten de Oranje Leeuwinnen met gelijkspel weg te komen. Maar dat had grotendeels te maken met de inzet van speelster Dominique Janssen. Behalve tussen de doelpalen weet Dominique ook goed te scoren bij mannen. Ze valt erg in trek bij het publiek. En dat is niet heel gek, want de sportieve dame is ook hartstikke leuk om naar te kijken.

Lees ook: De Olympische comeback van zwemster Kira Toussainst na Doping affaire
Een belangrijk doelpunt

Het leek even voorbij voor de voetbalsters, die tien minuten voor tijd nog een doelpunt achterstonden. Maar gelukkig was de wedstrijd nog niet gespeeld. Oranje mocht in de laatste fase van de wedstrijd gelukkig nog een vrije trap nemen. Dominique Janssen kon daarmee bewijzen dat ze een geweldig schot in de benen heeft zitten. En die kans heeft ze absoluut goed benut. Na een prachtig schot stond het opeens weer 3-3. Helaas wisten de Oranje Leeuwinnen er geen winst meer uit te slepen, maar het had veel slechter af kunnen lopen zonder Dominique.

Voetbal is alles voor Dominique

Voetbal is een bepalende factor in het leven van Dominique. Ze staat er ’s ochtends mee op en gaat er ’s avonds mee naar bed. Dat blijkt ook wel uit onderstaande foto waar ze wakker wordt naast haar beker. Dominique schuift zonder pardon manlief het bed uit om ruimte te maken voor de trofee. Dat is nog eens toewijding.
Dominique’s wilde krullen

op het veld mag ze dan misschien een blok aan concentratie zijn, maar buiten het veld om is Dominique een hartstikke spontane en gezellige meid. Ze houdt ervan om plezier te maken en heeft een wilde kant. Dat kan ook niet anders met zo’n wilde haardos. als ze speelt valt het niet zo op, maar Dominique heeft hele wilde krullen.
De mooie lach van Dominique

Dominique is een dame waar je best elke ochtend een beschuitje mee kan eten. Spontaan, lief en met een goed natuurlijk. Daarbij, als Dominique naar je glimlacht wordt je gelijk vrolijk en blij. Een dame waar je vrolijk en gelukkig van wordt elke keer dat je haar ziet. Om die reden is Dominique bij de Nederlandse mannen ook zo populair. Ze scoort dus goed binnen en buiten het veld.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.