Zwetende Jennifer Hoffman deelt foto vanuit bad

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jennifer Hoffman is helaas ziek, maar ze weet zich gelukkig wel te vermaken. Dat doet ze onder andere door een warm bad te nemen. 

Ze is een van de meest begeerlijke en aantrekkelijke actrices van Nederland. Daardoor zou je bijna vergeten dat Jennifer Hoffman ook maar gewoon een mens is. En net als ieder ander wordt ook Jennifer van tijd tot tijd ziek. Het enige wat je dan kan doen is eventjes flink uitzieken. Dat is dan ook precies wat Jennifer doet. Ze gaat zwetend in een lekker warm bad zitten en voelt zichzelf daardoor al gelijk beter worden. Nu maar hopen dat Jennifer binnenkort weer helemaal beter is. Dat levert toch nog iets leukere foto’s op namelijk.

Lees ook: Foto: Jennifer Hoffman staat doodsangsten uit in vreemd bed

Jennifer Hoffman geniet van warm water tijdens ziek zijn

Voor Jennifer is het ultieme medicijn tegen ziek zijn even lekker het bad in en genieten van het warme water. Dat doet wonderen. Dat is dan ook precies wat Jennifer doet. En om zich niet te vervelen heeft ze haar telefoon mee genomen. Als je dan toch met telefoon in bad zit, kan je maar beter net zo goed een foto maken voor je volgers. Die kunnen dan hun medeleven tonen. En natuurlijk stiekem een beetje meegenieten van het momentje.

Jennifer is heet

De actrice slaat bovennatuurlijke temperaturen uit vanuit haar badkuip. Het is natuurlijk nog even de vraag of dat komt vanwege het warme water, vanwege haar koorts, of vanwege het feit dat Jennifer zelf ook enorm hot is. Haar fans lijken het antwoord wel te weten, die adoreren Jennifer enorm. Er zijn dan ook genoeg mensen die Jennifer bestempelen als ‘mooiste vrouw van Nederland’. Wellicht dat Jennifer volgend jaar ook door FHM verkozen wordt tot knapste vrouw. Dan moet ze wel dit soort leuke foto’s blijven posten natuurlijk, dat helpt namelijk met de beeldvorming.

Jennifer maakt vaker mooie foto’s in bad

Het is ook niet de eerste keer dat Jennifer de camera erbij pakt, terwijl ze in bad zit. Het begint langzamerhand een trend te worden voor de actrice. Nu is dat natuurlijk helemaal niet erg, want meer foto’s van Jennifer in bad kan eigenlijk alleen maar toegejuicht worden. Maar het is wel opvallend. Blijkbaar voelt Jennifer zich het meeste op haar gemak in een badkuip. Dat is volstrekt logisch, want als je ergens in huis nu goed kan ontspannen, dan is het wel in bad. Jennifer maakt er in haar bad in ieder geval een spannend feestje van.
Jennifer hopelijk snel weer beter

Voor nu ligt Jennifer dus nog steeds ziek op bed, of in bad, maar daar komt hopelijk snel verandering in. Het zou toch zonde zijn als een van de knapste actrices van Nederland zich moet verstoppen in huis, omdat ze zich niet lekker voelt. Jennifer is een avontuurlijk type en wilt ook naar buiten. Het zou dus fijn zijn als Jennifer snel beter is, zodat ze weer de wijde wereld in kan trekken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.

Video: Rico Verhoeven krijgt flinke bak kritiek te verwerken na opvallende carrièreswitch

Rico Verhoeven lijkt een flinke carrière switch gemaakt te hebben. Wat vinden zijn fans hier van?