Zwarte accenten toevoegen aan je badkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We zien steeds vaker dat er zwarte accenten en elementen worden toegevoegd aan de badkamer. Zwart is een veelzijdige kleur waar je eenvoudig de uitstraling van de badkamer mee kan bepalen. Zo kunnen zwarte accenten voor een strakke moderne uitstraling zorgen, maar juist ook een luxe badkamer creëren. Zou je ook graag zwart willen toevoegen aan de badkamer? Lees dan snel deze blog!

Zwarte accessoires

De meest eenvoudige manier om zwarte accenten toe te voegen aan je badkamer is door middel van zwarte accessoires. Hierbij kan je denken aan wat opvallendere accessoires zoals een spiegel met een zwarte omlijsting. Maar je kan ook kiezen voor kleinere accessoires zoals een zeepbakje of zwarte geurkaarsen. Het zijn kleine details die wel van grote invloed op de uitstraling van je badkamer kunnen zijn.

Zwarte meubels

Wil je graag voor wat gewaagders gaan en meer zwart toevoegen? Dan kan je ook kiezen voor zwarte meubels. Hierbij kan je denken aan een zwart badmeubel, een zwarte douchewand maar ook een zwarte radiator. Bedenk hierbij goed welke uitstraling je graag in je nieuwe badkamer wil. Als je kiest voor een zwart badmeubel, dan zal de uitstraling al snel naar industrieel neigen. Terwijl je met een zwarte radiator eigenlijk alle kanten nog op kunt.

Kranen en wastafels

De laatste mogelijkheid om zwarte accenten aan de badkamer toe te voegen is door middel van zwarte kranen en/of een zwarte wastafel. Zwarte kranen zijn de laatste jaren enorm populair en dit komt door de diversiteit van de kranen. Je kan er vrijwel alle kanten mee op. Zo kan je een luxe badkamer creëren door zwarte kranen te combineren met gouden elementen. Wil je liever een industriële sfeer? Kies er dan voor om de kranen te combineren met andere zwarte elementen. We zien vaak dat aan een badmeubelset met een zwarte kraan een witte wastafel wordt toegevoegd. Maar je kan ook zwarte accenten toevoegen aan je badkamer door te kiezen voor een zwarte wastafel. Dit zorgt niet alleen voor eenheid, het is ook nog eens een echte eyecatcher.

Persoonlijke advies

Ben je op zoek naar een badkamer met zwarte accenten? Weet je al dat je graag een luxe badkamer wil of twijfel je nog welke uitstraling de badkamer moet krijgen? Maak dan een afspraak bij een van onze winkels. Onze deskundige adviseurs staan daar voor je klaar om je te voorzien van deskundig en onafhankelijk advies. We beginnen altijd met het leren kennen van onze klanten en brengen je wensen en behoeften in kaart. Op basis van dat gesprek gaan we jouw droombadkamer ontwerpen en realiseren. We zijn pas tevreden als jij dit ook bent!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam puilt aan onderkant uit haar topje

De knappe schaatsster Jutta Leerdam verwent volgers gigantisch met foto van haar op vakantie. Ze draagt een super strak topje waar haar trofeeën uit dreigen te vallen. 

Video:GTST-actrice Bertrie Wierenga gaat los op draaiend apparaat

De knappe actrice Bertrie Wierenga, die je misschien wel kent van GTST, gaat flink tekeer op een draaiende machine.

Foto: Irene Schouten laat zich zonder schaatspak zien tijdens zonnige vakantie

De prachtige schaatsster Irene Schouten heeft de schaatsbaan ingeruild voor een zonnige vakantie. En daarvan deelt ze graag de foto's.