Zwaar trippende S10 deelt video van vreemde behandeling

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is een spannende week voor S10. Eindelijk gaat het Eurovision Songfestival van start en mag de zangers haar nummer live aan de wereld laten horen.

Natuurlijk moet S10 er op en top uitzien voor haar optreden. Ze moet nu wel laten zien waar ze van gemaakt is. Daarom besloot de blondine wel een erg aparte behandeling te ondergaan.

Lees ook: S10 krijgt flinke kritiek na mislukte repetitie

S10 ondergaat transformatie

Waarschijnlijk zullen de zenuwen nu toch wel enorm aanwezig bij S10. Meestal komt de zangers vrij nuchter over, maar optreden voor zo’n groot publiek is niet niks. S10 is al een poosje in Turijn, in Italië, waar het Songfestival dit jaar plaatsvind. Vorig jaar waren de zwartharige Italianen met een rocknummer de grote winnaars. Wie weet gaat iedereen dit jaar wel weer voor een knappe blondine zoals S10? Stien doet er in ieder geval alles aan om goed voor de dag te komen. Met haar bijzondere outfit zonder shirt maakt ze gelijk al een opvallende indruk. Nu ging ze langs een bekende om ook haar blonde haar eens flink onderhanden te nemen. Je kan natuurlijk niet op internationale tv komen met grote uitgroei. S10 plaatst op haar Instagram onderstaand filmpje. Het moeten waarschijnlijk folies voorstellen die het haar van S10 bleken maar ze lijkt eerder op een buitenaards wezen. Om er nog een extra schepje bovenop te doen, gooit S10 er een gek filtertje over. Met 4 ogen en het zilveren kapsel kan S10 zo als alien door.

S10 ontvangt mysterieuze rode roos

Natuurlijk is de blonde S10 een enorm knappe verschijning. Dit is blijkbaar niet alleen Nederland opgevallen want zelfs in Turijn krijgt S10 de nodige aandacht. S10 laat trots zien dat ze een mooie rode roos heeft gekregen. De roos heeft zelfs een bijgevoegd briefje waarop haar succes wordt gewenst. Zal S10 dan toch een geheime aanbidder hebben?

S10 songfestival- rode roos

S10 maakt zich niet zo druk

Vanuit Nederland zijn er een aantal journalisten overgevlogen om S10 goed in de gaten te houden. Na aanleiding van twee oefen optredens sprak S10 met NU.nl. Tijdens het interview laten ze weten dat het geen groot bombastisch optreden is. S10 houd het minimalistisch en gebruikt enkel een paar lampen en zelfs een deel van het podium helemaal niet. Helaas voor sommige deelnemers moeten ze het zonder hun beloofde achtergrond doen. Door technische storingen vanwege water in het podium draait de zon niet die als decor wordt gebruikt. Gelukkig geeft S10 aan hier niet gestrest om te zijn omdat het voor haar optreden niet zoveel uitmaakt.

S10 wil dat je haar in de ogen kijkt

In het interview met Nu.nl en S10 heeft ze aan wat ze eigenlijk wil bereiken met het optreden. Zo geeft S10 toe dat ze best veel van zichzelf geeft. Daarnaast wil S10 op het podium laten merken dat ze de kijker echt wil toespreken. Door samen het verdriet te delen en S10 in haar ogen aan te kijken. Na het verdrietige deel is het de bedoeling om samen met S10 open te breken en het leven vieren. S10 vertelt ook nog over het optreden dat ze het zo fijn mogelijk gaat houden en dat betekend zoveel mogelijk doen waar zij zin in heeft.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet likt zich suf op verjaardag Max Verstappen

Kelly Piquet, de beeldschone vriendin van Max Verstappen heeft een erg spannende dag achter de rug, namelijk de verjaardag van haar vriend. 

Foto: Jennifer Hoffman schaamt zich voor ‘klein sneetje’

De bloedmooie Jennifer Hoffman deelt in haar verhaal op Instagram dat ze zich schaamt voor haar 'kleine sneetje'. Ze hoopt dat het op de rode loper niet zal opvallen...

Foto: Anna Nooshin bezoekt nachtclub met gladde paal

'Party animal' Anna Nooshin is recentelijk bij een nachtclub langs gegaan waar ze een foto maakte van een lang en zeer glad object. Zou ze per ongeluk in de verkeerde club beland zijn?