S10 krijgt flinke kritiek na mislukte repetitie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

S10 krijgt er online flink van langs op Instagram. Haar fans en critici zijn erg ontevreden over haar nieuwste repetitie. Is dit terecht, of kan de jonge, onervaren zangeres er niks aan doen?

S10 krijgt van alles te horen online op haar eigen Instagram. Van haar eigen publiek nota bene, dat haar eigenlijk hoort te steunen in deze spannende tijden. Men is niet blij, en dat is zacht uitgedrukt. Ze zijn vooral erg ontevreden over het camerawerk en dat het donkere podium aankleding mist. Het wordt ook wel omschreven als “saai”. Haar stem is zelfs een beetje wiebelig, aldus een aantal critici. Is dit optreden, nog voor het begonnen is, al gedoemd om te mislukken? Dat valt ook wel weer mee. Insiders zeggen dat er van alles mis ging op technisch vlak in Turijn. Daardoor werkte de camera’s nog niet goed. En de podiumbeelden zagen er als gevolg daarvan niet uit.

Lees ook: Foto: S10 draagt niks onder jasje tijdens Songfestival

Men valt over zangeres heen

Door de technische moeilijkheden krijgt S10 nu, Misschien volledig onterecht, allerlei kritiek over zich heen. En dat doet wel iets, zo vlak voor een belangrijk optreden. Zo ook voor Stien, S10’s andere identiteit. Met alle trammelant is het als artiest vrijwel onmogelijk om optredens als deze, die wereldwijd worden uitgezonden, volledig volgens plan te laten verlopen. Gelukkig gaat het om een repetitie en is er tijd zat om alle puntjes op de ‘i’ te zetten. Al heeft ze niet al te lang meer daarvoor. Op 9 mei mag er al in de halve finale gestemd worden. Dus enige haast is nu wel fijn.

Blondine met ‘outfit stress’ podium op

Naast podiumstress, zangstress en stress bij haar fans heeft S10 zelf ook nog een ander soort stress. Na haar haar tweede repetitie in Turijn viel haar iets op. De zangeres vertelde dat ze, ondanks dat ze wel trots was op het optreden,  wel even zenuwachtig werd van haar outfit toen ze de beelden terugkeek. Wat scheelde er aan het volledige zwarte outfit? Volgens de zangeres was de top nou net iets te hoog. Dat is enigszins een probleem, omdat de outfit bestaat uit twee delen en onder de top geen kleding zit. “Ik schoot daardoor wat in de stress. Ineens maakte ik me zorgen: wat als er iets onder uitschiet?”

Zangeres totaal mislukt?

De pers kon tijdens haar tweede repetitie ook meegenieten van het optreden en precies kijken wat er mis ging en goed ging. Dan valt wel enige kritiek te verwachten.  Maar zoveel kritiek hadden de zangeres en haar team vast ook niet verwacht. Ondertussen doet ze natuurlijk wel erg haar best, en haar team natuurlijk ook. Mensen hebben altijd wat te klagen, dus misschien is het maar beter om even offline te gaan en de volledige focus te leggen op Turijn en de sfeer. Dat is vast meer stress verlagend dan commentaar lezen op Instagram.

Vooral zo doorgaan

Stien breek je niet zo makkelijk en ze gaat gewoon door met de planning, de onthullende outfit en het donkere podium. Ze laat in een reactie tijdens de persconferentie weten haar zorgen naast zich neer te leggen. Ze heeft haar teksten goed opgeslagen en haar lied De Diepte al vaak zat foutloos weten te zingen. Zelf is ze wel kritisch maar niet “te hard” voor zichzelf. S10 heeft er, ondanks al het commentaar, nog steeds veel vertrouwen in. En uiteindelijk moet zij ook het podium op, niet de Instagrammers.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.