Zwaar beschonken Davina Michelle deelt privé foto van harde klap

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Davina Michelle heeft altijd leuke content voor ons. Toch deelde de zangeres via Instagram een tikkeltje te harde video waarin snel duidelijk wordt dat ze te diep in het glaasje had gekeken.

Dat Davina Michelle een goed gevoel voor humor heeft, was vanaf het begin van haar carrière al duidelijk. Die humor zien we ook vaak terug in de Instagram foto’s van de zangeres. Ze plaatst namelijk regelmatig een ‘lelijke’ foto van zichzelf en doet soms gek op een filmpje. De grappen vallen goed bij haar volgers in de smaak, want Davina Michelle wordt met de dag populairder. Het zal echt niet alleen aan haar prachtige stem of leuke muziek liggen. Het kan namelijk niet anders dat haar gevoel voor humor ook invloed op haar successen heeft. Het is hartstikke duidelijk dat Davina Michelle een Social Media-koningin is. Dat wordt opnieuw bewezen door een video in het Instagram verhaal van de zangeres. Het maakt haar blijkbaar niet uit hoe dronken ze is, maar zelfs dan deelt ze video’s van zichzelf. Dat levert natuurlijk wel weer grappige content op.

Dit gebeurt er als Davina Michelle te veel heeft gedronken

Volgers konden Davina Michelle een vraag stellen via Instagram. De zangeres beantwoorde meerdere leuke vragen, waardoor we nog meer over haar te weten zijn gekomen. Toch was er eén video die gelijk opviel. Een fan vroeg Davina of ze een video wilde delen waarop ze dronken was. Je zou niet verwachten dat een bekende zangeres daar beelden van zou laten zien, maar Davina Michelle deed het toch. Natuurlijk zocht de zangeres wel de meest hilarische beschonken video op. Hilarisch is het zeker, maar we maken ons toch ook een klein beetje zorgen om Davina Michelle. Ze maakt namelijk een flinke klap op de beschonken video…

Davina Michelle is grappigste zangeres op Instagram

Ook deze video zal heel wat gegier opgeleverd hebben onder de volgers van de zangeres. Hoewel het riskante beelden zijn om te delen, valt het natuurlijk bij de volgers van Davina Michelle goed in de smaak. Zij weten namelijk ook wel dat Davina af en toe een grof grapje maakt. Dat doet ze namelijk regelmatig via Instagram. Meerdere video’s en foto’s op haar account zijn lachwekkend en Davina haar reacties maken het altijd nog grappiger. Het is misschien wel de enige Nederlandse zangeres die dit soort komische fragmenten deelt. Als het aan ons lag zou Davina Michelle de titel van de grappigste Nederlandse zangeres krijgen!

Lees ook: Davina Michelle worstelt met panty op foto van beste 2021-moment

Moet Davina Michelle weer net zo rood als op deze foto?

De vragenronde leverde natuurlijk nog andere leuke foto’s en video’s op. Een fan vroeg haar ook naar haar favoriete kapsel. De zangeres heeft namelijk al een flink aantal verschillende kapsels gehad. Eigenlijk hadden we niet verwacht dat Davina Michelle voor dit kapsel ging, maar blijkbaar was de rode coupe van de zangeres ook haar favoriete coupe. Waarschijnlijk was je alweer vergeten hoe dat eruit zag, maar op de foto hieronder kan je zien hoe intens rood het haar van Davina Michelle was. Ze zou het zelf graag weer zo willen, maar daar zijn wij het stiekem niet helemaal mee eens. Dus Davina, als je dit leest, please doe het niet!

Moet Davina Michelle weer rood?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Davina Michelle kruipt over de vloer in doorzichtig shirtje

Davina Michelle: razend populair op YouTube, meerdere virale nummers met miljoenen luisteraars, en een stem om voor op je knieën te vallen zo mooi. In de videoclip bij haar nieuwste single Heatbeat gaat Davina echter voor haar kijkers op haar knieën...  

Rico Verhoeven maakt vegans woedend met schokkende video

Kickbokskampioen Rico Verhoeven deelt niet alleen flinke klappen uit in de ring. Ook met zijn Instagramfilmpjes weet hij mensen enorm te raken! Vooral dit grapje schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat... 

Foto: Fatima Moreira de Melo laat zich tussen de benen kijken

De prachtige Fatima Moreira de Melo laat zich op de foto spontaan tussen de benen kijken. Maar of dat het meest charmante plaatje oplevert is de vraag.