Davina Michelle worstelt met panty op foto van beste 2021-moment

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Davina Michelle is niet alleen een zangeres met een flinke portie charisma. Ook heeft ze enorm veel humor. En dat blijkt wel uit deze foto.

Zangeres Davina Michelle heeft een heerlijke week achter de rug. Met vrienden heeft ze gefeest, gelachen en vooral genoten. Ze blikt dan ook met plezier terug op 2021. Een van de meest hilarische momenten, waar Davina nog steeds om moet lachen heeft te maken met een panty. Die trok Davina even als grap vol over haar hoofd. En dat zag er natuurlijk hilarisch uit. Davina komt zelf ook niet meer bij op de leuke video’s die ze plaatste.

Lees ook: Foto: Davina Michelle bijt microfoon stuk tijdens geheime livestream
Davina maakt een leuk grapje met panty

In het begin vindt Davina het nog hartstikke grappig. Ze trekt even een gekke bek met behulp van de panty die ze mee heeft. Die trekt ze zonder pardon zo over haar hoofd. Het geeft een beetje een gek gezicht, maar Davina komt niet meer bij. Die had zo aan de beademing gekund. Davina moet bijna happen naar adem door het vele lachen. Het is ook even een schok voor de volgers van Davina, die de beeldschone zangeres niet op deze bijzondere manier gewend zijn. Die hebben toch iets meer met de leuke jurkjes en strakke pakjes met panty aan de benen. En dus niet over het hoofd. Davina maakt het allemaal niet zo uit. Die heeft namelijk de tijd van haar leven.

Davina worstelt flink met panty tijdens uittrekken

Dan is het tijd om de panty van haar hoofd af te halen. Dat gaat alleen een stuk minder soepel dan dat Davina gehoopt had. In plaats van in één keer de panty van haar hoofd af te trekken, heeft ze extreem veel moeite met het spannende kledingstuk. Sterker nog, ze heeft zowaar een hele worsteling met de panty. Aan het einde van de rit weet Davina dan weer wel het kledingstuk van zich af te trekken, maar niet zonder eerst de longen uit haar lijf te lachen. En zelfs dan gaat het maar net aan. Wat dit een riskante grap maakt.

Dit is Davina haar leukste moment voor de komende maanden

Davina gaat er stiekem al vanuit dat dit panty incident het leukste moment van de komende maanden gaat worden. Ze laat dan ook weten dat ze waarschijnlijk niet gaat stoppen met lachen tot ergens in het nieuwe jaar. Davina heeft bij zichzelf flink de lachspieren getraind. Dat betekent dat de quota humor voor de eerste helft van 2022 wel gevuld is. Tijd dus om serieus te doen en terug de studio in te duiken om een nieuw album te maken. Een nieuw jaar betekent ook genoeg nieuwe mogelijkheden voor de zangeres om nieuw materiaal te maken. Een nieuw nummer of een compleet nieuw album zouden dus zeer welkom zijn. Daarvoor moet Davina natuurlijk wel eerst klaar zijn met lachen. En dat kan nog wel eventjes duren, aan de filmpjes te zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!

Gwen van Poorten wordt kletsnat op bizar festival in Thailand (video!)

Gwen van Poorten wordt helemaal ondergespoten door een enorm kanon. Ze laat aan haar volgers weten dat ze dit eigenlijk wel lekker vindt.