Zou Celine Huijsmans meedoen aan De Bachelorette?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We durven het best te zeggen: Celine Huijsmans is de meest begeerde vrijgezelle vrouw van Nederland. De 35-jarige presentatrice vertelt in Veronica Inside wat haar type is. Rick Brandsteder, Erik Dijkstra of misschien wel Dionne Stax? Moeilijk, vindt Celine. Wilfred en sidekicks vragen zich af of De Bachelorette niet het perfecte programma voor Celine is…

Hoeveel mannen zouden er al een blauwtje gelopen hebben bij Celine Huijsmans? De blondine zal zo’n beetje de meest begeerde vrijgezel van Nederland zijn. Toch is de 35-jarige presentatrice van Shownieuws en radioprogramma Veronica Inside nog niet gesetteld. Bij dat laatste programma wordt er door Wilfred Genee en zijn sidekicks bij Celine gehengeld naar uitspraken. Met welke BN’er zou zij wel een beschuitje willen eten?

Lees ook: Celine Huijsmans wint Radio-battle van Dionne Stax

Celine Huijsmans heeft geen type

Daar komt de aap snel uit de mouw: Celine Huijsmans heeft niet echt een type. Rick Brandsteder? Winston Gerschtanowitz? Erik Dijkstra? Lange Frans? Hakim Ziyech? Allemaal niet haar type. Wat ze dan wél zoekt? “Ik val op mensen”. “Een knap uiterlijk is leuk meegenomen, maar het gaat echt om het innerlijk.” Dat maakt de vijver waar Celine in vist ineens een stuk groter! Toch lijkt de blondine met volle teugen te genieten van een lege vijver, zo zie je op de Instagramfoto hieronder. Onderschrift: ‘Eternal Freedom’. Deze vrouw laat zich niet zo snel temmen!

Celine na Gaby Blaaser in De Bachelorette?

De vraag of Celine Huijsmans niet mee zou willen doen aan een nieuw seizoen van De Bachelorette wordt handig ontweken door de nieuwslezeres. Een spannend seizoen waarin de vrijgezelle dame elke week een andere man letterlijk aan haar lippen heeft hangen, zoals nu bij Gaby Blaaser gebeurt, gaan we in Celines geval écht niet krijgen. Celine laat sowieso weinig los over haar privéleven. Laat staan dat ze rollebollend op tv wil verschijnen met een groep van tien reality tv-mannen. We weten inmiddels dat die types sowieso al geen kans maken bij Celine.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!