Zorgt tafeldame Angela de Jong wéér voor ondergang Vandaag Inside?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Angela de Jong schuift weer aan bij Vandaag Inside! Gaat het deze keer wel goed, of gaat de show hierna weer van de buis?

Vandaag Inside is gelukkig weer een tijdje terug op tv. Na alle ophef over het kaars-verhaal van Johan Derksen hielden de mannen van VI het voor gezien. Na een pittig gesprek met het Talpa-hoofdkantoor hebben ze uiteindelijk besloten om tóch weer vrolijk door te gaan. Tot nu toe gaat het uitstekend; de kijkcijfers gaan lekker en er worden geen extreme uitspraken gedaan. Toch hebben ze de ultieme vuurproef nog niet doorstaan: Angela de jong is nog niet langs geweest! De laatste keer dat zij aanschoof ging de show ten onder…

Angela de Jong betekent einde Vandaag Inside

Het uitnodigen van tv-criticus Angela de Jong is dus niet geheel zonder risico’s, want voordat de heren hadden besloten om van de buis te gaan, zat Angela de Jong in de laatste aflevering. Ook kennen we de journaliste natuurlijk ook als een pittige dame, die flink tegengas geeft richting de heren. Hebben ze zo iemand nodig bij Vandaag Inside, of is ze te streng? In ieder geval zorgt Angela altijd voor uitdagende uitspraken en de nodige ophef. Of het de schuld van Angela was dat de show een aantal weken geleden op de fles ging, is nog maar de vraag, maar het is duidelijk dat deze brunette iets losmaakt bij Wilfred, René en Johan. Angela was na het kaars-verhaal net als veel andere tv-prominenten zeer kritisch over Vandaag Inside. Wel vond de journaliste uiteindelijk dat de heren nog een tweede kans verdienden. Nu ze die kans gekregen hebben, is het dus hoog tijd om de balans op te maken. En niemand kan dat uiteraard beter dat Angela de Jong!

Weet Vandaag Inside dit keer op de buis te blijven?

Nu Vandaag Inside dus weer is teruggekeerd, hebben ze een flinke taak voor de boeg. Althans, het lijkt een vrij makkelijke opgave, maar voor de heren zal dit nog een flinke klus zijn. Ze moeten zorgen dat ze op de buis mogen blijven, en niet weer na een nieuw schandaal gecanceld worden. Johan en René moeten zich dus een beetje beheersen voortaan. Een gekke uitspraak is snel gemaakt. We vrezen dat het media-landschap in Nederland geen derde kans gunt aan de vaak gestruikelde voetbaltalkshow.

Vandaag Inside vaker in de fout

Het kaars-verhaal was niet de eerste keer dat heel Nederland viel over wat er aan tafel bij Vandaag Inside werd gezegd. De pruik van Gijp, meerdere uitspraken over vrouwen en uit de kast komen, maar ook het zwarte piet-incident liggen nog vers in het collectieve geheugen. Johan Derksen vergeleek rapper Akwasi ooit met zwarte piet. Dit werd door Nederland natuurlijk niet goed opgepakt, waardoor de show ook bijna ten onder ging. Hoe lang zal het duren tot ze weer een schandaal te pakken hebben? Tot dusver gaat het verdacht goed, dus de heren moeten het niet zien te verpesten. Hopelijk houdt Angela ze nu eens op het rechte pad!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dionne Stax trekt broek extreem hoog op

Dionne Stax heeft voor elk programma een nieuwe outfit nodig. Deze keer gaat ze voor lekker casual. Toch lijkt haar broek niet helemaal comfortabel te zitten...

Foto: Lenige Marieke Elsinga gaat diep door haar knieën

Het is een wonder dat Marieke Elsinga haar lijf nog in dit soort uitdagende poses kan wringen!

Video: Emma Wortelboer is bont en blauw na flinke klap in gezicht

Emma Wortelboer heeft onlangs een ongeluk gehad en laat haar volgers op Instagram schrikken met deze schokkende beelden.