Zonnebadende Heleen van Royen deelt fijne foto in badpak

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen van Royen is lekker op Kreta! De schrijfster knijpt er even tussenuit, en laat dat weten met een heerlijk kiekje…

Heleen van Royen heeft via Instagram laten weten dat ze er even tussenuit geknepen is! De schrijfster lijkt haar volgers jaloers te willen maken, want ze lijkt wel niet te kunnen stoppen met het delen van foto’s. Het ziet er heerlijk uit daar op Kreta, lekker zonnig en warm. En daar kleedt Heleen zich dan ook naar…

Heleen van Royen deelt mooie foto in zonnige outfit

Omdat het natuurlijk zo warm en zonnig is op Kreta, kan Heleen daar moeilijk met een trui aan gaan zitten. Dat doet ze dan ook gelukkig niet! Door de vele foto’s op de Instagram van Heleen zien we nu ook haar Griekse vakantie-outfits, en die zijn goed afgestemd op de temperatuur. Als eerste deelt Heleen een foto voor de spiegel, in haar hotelkamer. Op deze foto is te zien hoe Heleen een badpak aanheeft, met een luchtige broek eronder. Op de tweede foto die de schrijfster plaatst, poseert ze voor een prachtig uitzicht van Kreta. Het is duidelijk te merken dat Heleen zich al een echte Griekse godin voelt, want ze lijkt niet te kunnen stoppen met zichzelf in het zonnetje zetten.

Lees ook: Foto: Kijkers genieten van kort rokje van Heleen van Royen bij Vandaag Inside

Heleen van Royen deelt nóg meer jaloersmakende kiekjes

Heleen van Royen deelt sowieso vrij vaak verleidelijke foto’s en video’s, maar de schrijfster is nu écht helemaal los aan het gaan! Op haar verhaal op Instagram deelt Heleen namelijk nóg meer foto’s en video’s van het eiland. Ze is zich enorm bewust van het feit dat heel Nederland alweer achter hun bureau of op kantoor zit. Vooral onderstaande collage geeft een goed beeld van Heleens omgeving. Op één foto is het gezicht van de schrijfster te zien, op de andere foto het zwembad en op de derde foto nog een keer het zwembad met het prachtige uitzicht van het Griekse eiland. Daarna besluit Heleen een video te delen van nogmaals het zwembad met het uitzicht. “Ik ga hier best goed op“. Nou Heleen, nu weten we ’t wel! In ieder geval zullen er een hoop volgers ontzettend jaloers zijn geworden van deze fotoreportage van Kreta, dus de missie van de romanschrijfster zal meer dan geslaagd zijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.