Foto: Kijkers genieten van kort rokje van Heleen van Royen bij Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heleen van Royen mocht weer aanschuiven bij de mannen van Vandaag Inside. Toen de schrijfster eindelijk opstond bleek dat ze een heel leuk rokje aanhad!

Er kan wel geconcludeerd worden dat Heleen van Royen een blijvertje is bij het programma Vandaag Inside. De laatste tijd zit de knappe schrijfster met regelmaat aan tafel bij Wilfred, René en Johan. Haar aanwezigheid is nooit saai, mede vanwege dit soort outfits!

Wilfred en Johan gluren naar Heleen van Royen

De knappe brunette had een uitdagend rokje uitgekozen voor het avondje in de studio van VI. Daarom was de plek die ze uitgekozen had voor onderstaande foto extra grappig. Het lijkt alsof Wilfred Genee en Johan Derksen vanaf de poster in de achtergrond intens naar Heleen aan het gluren zijn!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Heleen van Royen (@heleenvanroyen)

Heleen van Royen laat Vandaag Inside kijkers genieten

Het was weer genieten voor de VI kijkers. Heleen van Royen zag er weer prachtig uit en de kijkers waren ook lovend over haar optreden bij het programma. Haar volgers houden er dan ook niet over op hoe prachtig ze eruit ziet in haar verleidelijk jurkje. Dat de schrijfster lovende reacties krijgt over haar optreden is geen uitzondering. De kijkers van Vandaag Inside zijn over het algemeen vaak tevreden met Heleen van Royen als gast. Het is dan ook een sympathieke vrouw die er niet vies van is om af en toe een fout grapje eruit te gooien. Precies waar de kijkers van houden. Het rokje is dan is dan ook een bonus voor de VI kijkers.

Heleen van Royen biedt zich aan als mediator van de familie Hazes

Bij het programma Vandaag Inside heeft Heleen van Royen zich aangeboden als mediator bij de familie Hazes. De knappe schrijfster heeft de documentaire over de familie Hazes gezien en ze wilt ze heel graag helpen bemiddelen. Op live televisie biedt ze zich dan ook aan als mediator. Aan tafel liepen de gemoederen bij dit onderwerp ook hoog op. René van der Gijp beschermde de familie Hazes door zijn verleden met de familie. Iedereen kent de uitspraken van Johan Derksen wel en die deelde even een snaar uit naar de familie en zei “de dochter, de zoon en de vrouw daar zitten allemaal een steekje bij los”. Toen grapte René gelukkig weer dat er bij iedereen aan tafel wel een steekje los zit.

Heleen van Royen wilde zich heel graag mengen in de discussie, maar de brunette werd helemaal over het hoofd gezien. Met zo’n verleidelijk rokje zou je zeggen dat de mannen wel even naar haar willen gaan luisteren, maar dat zat er niet in. De mannen bleven met elkaar discussiëren en elke keer wanneer Heleen er tussen probeerde te komen gingen ze alleen nog maar harder praten. Wilt Heleen van Royen de volgende keer wel tussen de heren komen, dan moet ze waarschijnlijk nog wat spannenders aantrekken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Vriendin van Enzo Knol wordt kletsnat tijdens fotoshoot op het strand

Myron Koops, ook wel bekend als de knappe vriendin van Enzo Knol, heeft een spannende fotoshoot gedaan waar ze heerlijk nat van werd. 

Foto: Marijn Kuipers werkt keihard aan haar sterkste twee punten in sportschool

Marijn Kuipers is hard aan het werk aan haar sterkste punten. Dat zie je wel op de nieuwste foto die de prachtige blondine plaatst.

Video: Lies Zhara showt haar favoriete korte broekjes voor de spiegel

Influencer Lies Zhara duikt even haar kledingkast in voor een zeer aantrekkelijke video. En haar volgers smullen ervan.