Home Nieuws Zien: Welmoed Sijtsma deelt knusse foto’s met nieuwe vakantieliefde

Zien: Welmoed Sijtsma deelt knusse foto’s met nieuwe vakantieliefde

De knappe presentatrice Welmoed Sijtsma deelt een vakantiefoto en haar fans worden gelijk helemaal wild. 

De prachtige blondine is op vakantie en laat zich door niemand tegenhouden met het maken van mooie plaatjes. De leuke presentatrice is absoluut een kei in het maken van de meest leuke vakantiefoto’s. Daar heeft ze wel pap van gegeten. Welmoed weet dan ook exact wat ze moet laten zien om haar volgers een beetje tevreden te houden. Samen met haar vriendin Sandra, die toch een beetje haar vakantieliefde vormt, aangezien ze zo close met elkaar optrekken, heeft ze een ontzettend gezellige tijd. En op elke foto draagt Welmoed een ontzettend mooi pakje, dus de foto’s zijn zeker de moeite waard om te kunnen bekijken.

Welmoed laat zich in groen jurkje van haar beste kant zien

De mooie presentatrice heeft ook wel veel om van te genieten. Haar prachtige figuur straalt helemaal in haar groene jurkje. Een keuze die lekker opvalt op de foto, dus haar fans zijn er zeker tevreden mee. Je ziet nog net een klein stukje van de mooie vormen van Welmoed tussen de stof door en dat maakt het een zeer interessant kledingstuk voor de volgers van de mooie presentatrice. Die kijken hun ogen uit op het mooie plaatje. Welmoed lijkt het ook prima naar haar zin te hebben. Ze heeft een brede lach en is erg aan het genieten. Nu zal het glas wijn daar ook wel een beetje bij helpen. Met haar haren wild wapperend in de wind, geniet Welmoed van elk moment op deze vakantie.

Welmoed Sijtsma ziet er in rokje ook betoverend uit

Op een ander vakantiekiekje laat Welmoed je met twee dingen kennismaken. Als eerste laat ze de prachtige omgeving zien waar ze zich momenteel bevindt. Als tweede geeft ze mooi zicht op haar geweldige achterkant. Dat is nog eens leuk om naar te kijken. Met haar mooie foto weet Welmoed iedereens dag een beetje beter te maken. De mooie blondine heeft het gewoon weer voor elkaar gekregen om een goed plaatje online te zetten. Met haar mooie foto’s zorgt Welmoed ervoor dat ze niet de enige is die kan genieten van haar welverdiende vakantie. Haar fans genieten net zo hard mee.

Welmoed Sijtsma houdt enorm van bijzondere jurkjes

De mooie presentatrice houdt ervan om zichzelf ontzettend mooi aan te kleden. Dat merk je wel aan alle foto’s die ze deelt met haar publiek. Maar het jurkje dat ze op de foto hierboven draagt, slaat wel alles. Welmoed ziet er op die foto zo ongelooflijk mooi uit, dat je bijna twee keer moet kijken om de pracht van de foto in je op te nemen. De mooie vormen van haar figuur komen perfect uit in dit open jurkje en Welmoed weet zonder problemen zichzelf helemaal te geven op het leuke plaatje. Als je een fan bent van Welmoed, dan is dit natuurlijk wel de droom. Dit soort foto’s zijn zo ontzettend leuk om naar te kijken, dat je er simpelweg blij van wordt. Welmoed heeft weer goed haar best gedaan.

Meer zien van Welmoed Sijtsma? Ga naar Instagram

Als je meer wil zien van Welmoed, dan moet je even naar haar Instagram pagina gaan. Daar heb je nog veel meer mooie foto’s staan.

Mobiele versie afsluiten