ZIEN: Selena Gomez en K-pop meisjes eten ijsjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Selena Gomez is terug van weggeweest en heeft zojuist een gloednieuwe videoclip uitgebracht. Deze keer geen treurige pruillipjes, maar ijsjes en K-pop meisjes.

Dag pruillipjes, hallo ijsjes!

Na haar ietwat deprimerende album over haar ex-vriend Justin Bieber, met onder andere liedjes als Lose You To Love Me, waren de fans van Selena Gomez een beetje bang dat ze haar bubbly persoonlijkheid was kwijtgeraakt.

Eerlijk is eerlijk: de meeste fans waren wel een beetje klaar met de droevige pruillipjes video’s. Gelukkig heeft Selena Gomez zich opgebeurd, haar feestjurk weer aangetrokken, een bekende groep K-pop meisjes (BLACKPINK) uitgenodigd en een nieuwe clip uitgebracht!

Selena Gomez en K-pop meisjes

Het bewegende beeld in kwestie heeft de titel ‘Ice Cream’ gekregen. En ja, de clip is precies wat je verwacht van een liedje met die naam. Het 3 minuten en 3 seconden durende filmpje is namelijk geheel gevuld met Selena Gomez en vier K-pop meisjes die zich vergrijpen aan een enorme lading zoetigheden. Met andere woorden: dit wil je zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatster Gioya Lancee (25) presteert op Instagram nóg beter dan op schaatsbaan

Gioya Lancee heeft het lastig op de schaatsbaan... Maar op Instagram presteert ze in ieder geval wel goed!

Video: Rico Verhoeven toont trillende tepeltjes tijdens zieke zweetsessie

Rico Verhoeven deelt via zijn Instagram een nogal opvallende video. Naast dat de bekende kickbokser zonder shirt staat valt er nog iet opmerkelijks op.

Video: Lies Zhara probeert lastige standjes uit met Sean Demmers

Lies Zhara laat in een filmpje zien hoe ze verschillende verleidelijke standjes uitprobeert samen met YouTuber Sean Demmers.