ZIEN: Selena Gomez en K-pop meisjes eten ijsjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Selena Gomez is terug van weggeweest en heeft zojuist een gloednieuwe videoclip uitgebracht. Deze keer geen treurige pruillipjes, maar ijsjes en K-pop meisjes.

Dag pruillipjes, hallo ijsjes!

Na haar ietwat deprimerende album over haar ex-vriend Justin Bieber, met onder andere liedjes als Lose You To Love Me, waren de fans van Selena Gomez een beetje bang dat ze haar bubbly persoonlijkheid was kwijtgeraakt.

Eerlijk is eerlijk: de meeste fans waren wel een beetje klaar met de droevige pruillipjes video’s. Gelukkig heeft Selena Gomez zich opgebeurd, haar feestjurk weer aangetrokken, een bekende groep K-pop meisjes (BLACKPINK) uitgenodigd en een nieuwe clip uitgebracht!

Selena Gomez en K-pop meisjes

Het bewegende beeld in kwestie heeft de titel ‘Ice Cream’ gekregen. En ja, de clip is precies wat je verwacht van een liedje met die naam. Het 3 minuten en 3 seconden durende filmpje is namelijk geheel gevuld met Selena Gomez en vier K-pop meisjes die zich vergrijpen aan een enorme lading zoetigheden. Met andere woorden: dit wil je zien.

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Gerelateerde berichten