ZIEN: Maxime Meiland en zus Montana Meiland in de sauna

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

In het nieuwe promofilmpje van de kerstspecial van Chateau Meiland zien we Maxime Meiland en zus Montana Meiland genieten van de sauna in Lapland!

Fans van Maxime Meiland en Chateau Meiland opgelet! Ook dit jaar worden we weer verwend met een heuse Chateau Meiland kerstspecial. Maar, in tegenstelling tot vorig jaar, gaat deze kerstspecial er héél anders uitzien. Nu de Meilandjes hun chateau namelijk te koop hebben gezet en niet meer in Frankrijk wonen, vieren ze de kerst in Lapland. Ja, je leest het goed. De Meilandjes gaan naar Lapland en dat maakten ze bekend met een promofilmpje, waarop we Maxime Meiland én haar zus Montana Meiland in een bloedhete sauna zien zitten.

Benieuwd wat Maxime en Montana nog meer gaan doen?

Ben je benieuwd wat de zussen Meiland allemaal nog meer van plan zijn met de feestdagen? De kerstspecial van Chateau Meiland begint op 22 december, gaat de 23e vrolijk verder en komt met een dubbele aflevering op kerstavond tot een feestelijk hoogtepunt. De afleveringen beginnen om 20.30 uur.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fresia Cousiño Arias spot broekloze coach tijdens openingswedstrijd EK vrouwenvoetbal

Het is zover; het EK vrouwenvoetbal is van start gegaan. Uiteraard is Fresia Cousiño Arias aanwezig en ze kan haar eigen ogen niet geloven. Draagt de bondscoach van Oostenrijk nou de hele wedstrijd geen broek?

Half ontklede Gwen van Poorten deelt foto tussen de lakens

Gwen van Poorten deelt een wel heel erg spannende foto van zichzelf. Ze ligt namelijk in bed met verrassend weinig kleding aan. 

Foto: Dit zijn de meest likbare outfits van Koningin Máxima

Koningin Maxima heeft vele prachtige outfits. Ze zijn alleen wel wat bijzonder. Ze lijken allemaal namelijk op ijsjes.