ZIEN: Maxime Meiland en zus Montana Meiland in de sauna

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

In het nieuwe promofilmpje van de kerstspecial van Chateau Meiland zien we Maxime Meiland en zus Montana Meiland genieten van de sauna in Lapland!

Fans van Maxime Meiland en Chateau Meiland opgelet! Ook dit jaar worden we weer verwend met een heuse Chateau Meiland kerstspecial. Maar, in tegenstelling tot vorig jaar, gaat deze kerstspecial er héél anders uitzien. Nu de Meilandjes hun chateau namelijk te koop hebben gezet en niet meer in Frankrijk wonen, vieren ze de kerst in Lapland. Ja, je leest het goed. De Meilandjes gaan naar Lapland en dat maakten ze bekend met een promofilmpje, waarop we Maxime Meiland én haar zus Montana Meiland in een bloedhete sauna zien zitten.

Benieuwd wat Maxime en Montana nog meer gaan doen?

Ben je benieuwd wat de zussen Meiland allemaal nog meer van plan zijn met de feestdagen? De kerstspecial van Chateau Meiland begint op 22 december, gaat de 23e vrolijk verder en komt met een dubbele aflevering op kerstavond tot een feestelijk hoogtepunt. De afleveringen beginnen om 20.30 uur.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los. 

Wendy van Dijk deelt privé foto’s van wilde vakantie

Je kent Wendy van Dijk vast van haar rol als Ushi of als presentatrice op SBS6. Hoe je haar niet kent is zo! Ze deelde onlangs allerlei foto's uit haar privé collectie. Die hadden ook wij niet zien aankomen!