ZIEN: Maxime Meiland en zus Montana Meiland in de sauna

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

In het nieuwe promofilmpje van de kerstspecial van Chateau Meiland zien we Maxime Meiland en zus Montana Meiland genieten van de sauna in Lapland!

Fans van Maxime Meiland en Chateau Meiland opgelet! Ook dit jaar worden we weer verwend met een heuse Chateau Meiland kerstspecial. Maar, in tegenstelling tot vorig jaar, gaat deze kerstspecial er héél anders uitzien. Nu de Meilandjes hun chateau namelijk te koop hebben gezet en niet meer in Frankrijk wonen, vieren ze de kerst in Lapland. Ja, je leest het goed. De Meilandjes gaan naar Lapland en dat maakten ze bekend met een promofilmpje, waarop we Maxime Meiland én haar zus Montana Meiland in een bloedhete sauna zien zitten.

Benieuwd wat Maxime en Montana nog meer gaan doen?

Ben je benieuwd wat de zussen Meiland allemaal nog meer van plan zijn met de feestdagen? De kerstspecial van Chateau Meiland begint op 22 december, gaat de 23e vrolijk verder en komt met een dubbele aflevering op kerstavond tot een feestelijk hoogtepunt. De afleveringen beginnen om 20.30 uur.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!

Jessie Jazz Vuijk prikt dwars door haar nieuwe spierwitte topje heen (video!)

Jessie Jazz Vuijk laat haar parels helemaal zien in doorzichtbare topje. Zelfs zo goed dat ze door het topje heen prikt!

Schaatsster Joy Beune deelt foto van heerlijk kwartetje met bloedmooie teamgenotes

Joy Beune deelt een foto van een heerlijk kwartetje met haar andere bloedmooie schaatsteamgenotes. Dit wil je niet missen!