ZIEN: Maxime Meiland en zus Montana Meiland in de sauna

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

In het nieuwe promofilmpje van de kerstspecial van Chateau Meiland zien we Maxime Meiland en zus Montana Meiland genieten van de sauna in Lapland!

Fans van Maxime Meiland en Chateau Meiland opgelet! Ook dit jaar worden we weer verwend met een heuse Chateau Meiland kerstspecial. Maar, in tegenstelling tot vorig jaar, gaat deze kerstspecial er héél anders uitzien. Nu de Meilandjes hun chateau namelijk te koop hebben gezet en niet meer in Frankrijk wonen, vieren ze de kerst in Lapland. Ja, je leest het goed. De Meilandjes gaan naar Lapland en dat maakten ze bekend met een promofilmpje, waarop we Maxime Meiland én haar zus Montana Meiland in een bloedhete sauna zien zitten.

Benieuwd wat Maxime en Montana nog meer gaan doen?

Ben je benieuwd wat de zussen Meiland allemaal nog meer van plan zijn met de feestdagen? De kerstspecial van Chateau Meiland begint op 22 december, gaat de 23e vrolijk verder en komt met een dubbele aflevering op kerstavond tot een feestelijk hoogtepunt. De afleveringen beginnen om 20.30 uur.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!

Yvonne Coldeweijer belooft lijpe juice: ‘Wat deed Marco Borsato bij ander 16-jarig meisje?’

Yvonne Coldeweijer gaat nog een stapje verder met het uitbrengen van de lijpste juice. Ze heeft zelfs de laatste roddels over de dingen die Marco Borsato bij een 16-jarig meisje heeft gedaan.