Zien: Katja Schuurman gaat op rug liggen voor zomerse foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is algemeen bekend dat Katja er niet vies van is om alles te doen voor de perfecte foto. Een spannend pakje aantrekken of een bizarre make-up look, het maakt Katja niets uit zolang het resultaat maar goed is. Toch overtreft zelfs Katja zich, want de brunette gaat zonder pardon op haar rug liggen voor deze foto…

Katja Schuurman zet zich in voor vrouwen

Gelukkig zit er achter de filmpjes van Katja Schuurman toch wel een erg goed doel. Als de echte business woman die Katja is heeft de brunette een eigen bedrijf opgericht. Het bedrijf heet ‘Return to Sender’ en doet eigenlijk precies wat het zegt. Katja zet zich in voor vrouwen in ontwikkelingslanden die het niet erg breed hebben. Deze vrouwen maken met de middelen die zij hebben allerlei handgemaakte producten. Katja verkoopt deze via haar bedrijf en een deel van de opbrengst komt weer bij de vrouwen die het product hebben gemaakt terug. Zo zijn er in de webshop talloze spullen te vinden, van vazen tot keukengerei en accessoires. Natuurlijk is Katja zelf het gezicht van de webshop, met haar mooie looks trekt ze tenslotte veel bekijks. Onderstaande foto is één van de eerste reizen van Katja voor Return to Sender in Brazilië.

Katja Schuurman ligt op rug in rood pakje

Er zijn dus heel veel verschillende producten te vinden op de webshop van Katja Schuurman maar nog geen kleding. Uiteraard zouden mooie pakjes ook goed verkopen, en nog beter als Katja het model staat hiervoor. Die droom lijkt werkelijkheid te worden want Katja deelt op haar Instagram een video waar ze op haar rug in het gras ligt. Natuurlijk wel op een kleedje want de brunette wil niet vies worden. Op de video neemt Katja een charmante pose aan met haar ene arm boven haar hoofd. De krullen van Katja liggen uitgespreid over de gele handdoek. Als kleding heeft Katja een rode playsuit aan, een pakje met een kort broekje en topje die aan elkaar zitten. De bruine benen van Katja komen goed naar voren en het pakje is in een rode kleur. Katja Schuurman lijkt in één klap weer een stuk jonger door de speelse outfit

Katja Schuurman laat schouders zien

Er komen zoals Katja zelf al aangeeft heel veel nieuwe dingen aan, en daar zijn nieuwe foto’s voor nodig. Het team van Katja Schuurman en Return to Sender staat helemaal klaar om een uitgebreide fotoshoot te houden. Blijkbaar wil Katja gaan voor een natuurlijke buiten look want alle foto’s worden in de natuur gemaakt. Hiervoor lijkt het team wel een goede dag te hebben uitgekozen want het zonnetje schijnt op de filmpjes. Op de tweede video heeft Katja een iets degelijkere outfit aangetrokken. Een spijkerbroek met een wit shirtje waarbij de bruine schouders van Katja volledig te zien zijn moet toch voor genoeg spanning zorgen. Daarbij is het wel erg opvallend dat Katja niks aan haar voeten heeft, zou de actrice altijd zonder schoenen door het leven gaan? Gelukkig lijkt het er niet op dat de foto’s draaien om de voeten van Katja maar om een vaas die de brunette vol trots vasthoudt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Amber Brantsen laat Viaplay-kijker watertanden met doorschijnende blouse (foto’s!)

Amber Brantsen weet wel hoe ze de kijkcijfers van Viaplay omhoog moet krikken. Ze trekt gewoon een doorschijnende blouse aan; zo blijven de kijkers wel hangen! 

Schaatsster Robin Groot zet schaar in schaatspakje voor extra ventilatie (video)

Robin Groot bereid zich goed voor op het nieuwe schaatsseizoen. Tijdens het skeeleren geeft ze haar troeven nog even wat extra lucht!

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!