ZIEN: Hier brengt Emma Heesters haar avonden door

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We krijgen een zeldzaam inkijkje in het huis van zangeres Emma Heesters!

Emma Heesters bracht nog niet zo lang geleden een nieuw nummer uit in samenwerking met Bilal Wahib en Kris Kross Amsterdam, genaamd Donderdag. En daar hoort vandaag de dag natuurlijk een heus TikTok-dansje bij.

Emma Heesters geeft inkijkje in woonkamer

Nu brengt Emma Heesters natuurlijk wel eens vaker een dansfilmpje naar buiten. Maar, een filmpje waarop Emma ons laat zien hoe ze woont is nieuw. In dit filmpje laat Emma Heesters dan ook de plek zien waar ze ’s avonds lekker op de bank vertoeft. En we moeten zeggen: deze dame heeft smaak!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Maan de Steenwinkel zoekt de grens op met bizarre outfit

Maan de Steenwinkel trakteert haar fans tijdens menig optreden niet enkel op mooie muziek, maar ook op een mooie Maan. Toch viel ze deze keer het meest op dankzij deze extreme outfit!

Video: Nikkie Plessen floept bijna uit piepklein topje

Nikkie Plessen is dol op minimalisme. Niet alleen bewijst ze dat door kleine outfits te verzinnen voor haar shoppers, maar zelf draagt ze ook het liefst zo min mogelijk. Deze keer is ze misschien zelfs iets té ver gegaan...

Video: Victoria Koblenko ongewenst gefilmd tijdens dansje in galajurk

Victoria Koblenko danst en zingt mee met Oekraïense muziek. Niet in een afgelegen club ergens in Amsterdam, maar op een exclusief galafeest. Haar beste jurk trok ze snel uit de kast. Maar die mag niet gefilmd worden, zo lijkt het. Althans, niet helemaal...