ZIEN: de vier vrouwelijke Big Brother-kandidaten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zin in het nieuwe Big Brother-seizoen? Check hier naar welke vrouwen je dagelijks kunt gaan kijken. Eén ding is zeker: Liese, Daniëlle, Nathalie en Naomi gaan voor vuurwerk zorgen!

Big Brother gaat eindelijk beginnen! Vanaf 4 januari kan je de bewoners van het Big Brother-huis dagelijks op de voet volgen. Letterlijk, want er zijn meer dan honderd camera’s opgehangen. De bewoners kunnen zelfs niet naar de wc zonder bekeken te worden! Wil je weten welke vrouwen dit gloednieuwe seizoen in het huis te zien zijn? We stellen ze voor!

Big Brother-kandidaat Liese (28) uit België

De mooie Liese (28) uit België is in het dagelijks leven verpleegkundige. Ze is ‘pittig’, spreekt zich áltijd uit, en kan geheimen moeilijk voor zich houden. Wel jammer: Liese heeft een vriend. Ze zal dus niet uit zijn op een onvervalst Big Brother-avontuurtje. Hoewel – alles kan kapot, toch? Zeker in een realityshow als Big Brother!

Liese kandidaat big brother 2021

Nederlandse BB-bewoonster Nathalie (23)

Nathalie uit Groningen is niet op zoek naar confrontaties, maar gaat ze ook niet uit de weg. Als dat maar goed gaat! De in Thailand geboren ‘smartphoneverslaafde’ is de jongste van de groep.

Nathalie kandidaat big brother 2021

Naomi (31) uit België speelt voor meerdere teams

Naomi is veganistisch, altijd vrolijk en wordt snel verliefd. Op wie of wat, dat maakt haar niet uit. Ze valt op mannen, vrouwen en alles wat daar tussenin zit…

Naomi kandidaat big brother 2021

Daniëlle (40) uit Brabant is ‘moeder’ van Big Brother

Deze blondine uit het Brabantse Made heeft vijf kinderen! Daniëlle mag je dus best de ‘moeder’ van de groep noemen. Ze heeft zich de afgelopen jaren weggecijferd, en vond het tijd voor een periode waarin alles om háár draait. Dan zit ze bij Big Brother goed!

Danielle kandidaat big brother 2021

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!