ZIEN: de vier vrouwelijke Big Brother-kandidaten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zin in het nieuwe Big Brother-seizoen? Check hier naar welke vrouwen je dagelijks kunt gaan kijken. Eén ding is zeker: Liese, Daniëlle, Nathalie en Naomi gaan voor vuurwerk zorgen!

Big Brother gaat eindelijk beginnen! Vanaf 4 januari kan je de bewoners van het Big Brother-huis dagelijks op de voet volgen. Letterlijk, want er zijn meer dan honderd camera’s opgehangen. De bewoners kunnen zelfs niet naar de wc zonder bekeken te worden! Wil je weten welke vrouwen dit gloednieuwe seizoen in het huis te zien zijn? We stellen ze voor!

Big Brother-kandidaat Liese (28) uit België

De mooie Liese (28) uit België is in het dagelijks leven verpleegkundige. Ze is ‘pittig’, spreekt zich áltijd uit, en kan geheimen moeilijk voor zich houden. Wel jammer: Liese heeft een vriend. Ze zal dus niet uit zijn op een onvervalst Big Brother-avontuurtje. Hoewel – alles kan kapot, toch? Zeker in een realityshow als Big Brother!

Liese kandidaat big brother 2021

Nederlandse BB-bewoonster Nathalie (23)

Nathalie uit Groningen is niet op zoek naar confrontaties, maar gaat ze ook niet uit de weg. Als dat maar goed gaat! De in Thailand geboren ‘smartphoneverslaafde’ is de jongste van de groep.

Nathalie kandidaat big brother 2021

Naomi (31) uit België speelt voor meerdere teams

Naomi is veganistisch, altijd vrolijk en wordt snel verliefd. Op wie of wat, dat maakt haar niet uit. Ze valt op mannen, vrouwen en alles wat daar tussenin zit…

Naomi kandidaat big brother 2021

Daniëlle (40) uit Brabant is ‘moeder’ van Big Brother

Deze blondine uit het Brabantse Made heeft vijf kinderen! Daniëlle mag je dus best de ‘moeder’ van de groep noemen. Ze heeft zich de afgelopen jaren weggecijferd, en vond het tijd voor een periode waarin alles om háár draait. Dan zit ze bij Big Brother goed!

Danielle kandidaat big brother 2021

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.

Foto: Beeldschone Dionne Stax toont luchtige festival-outfit

Dionne Stax reist haar DJ vriendje achterna en doet dit in een outfit die volledig festival-proof is. Dionne is dus klaar om te feesten.

Foto: Emma Wortelboer laat zich omhoog liften in blauw topje

De beeldschone Emma Wortelboer heeft er voor gekozen om een bijzonder opvallend topje aan te trekken. En dat staat haar heel erg goed.