Zeldzame oude foto van Emma Heesters toont schrikbarende metamorfose

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Op deze oude foto van Emma Heesters moet je goed kijken voordat je kan zien dat het de Nederlandse zangeres is. Blijkbaar heeft ze er ooit heel anders uitgezien…

Emma Heesters is, naar veler mening, een van de knapste zangeressen van Nederland op dit moment. Ze heeft prachtige ogen en ook haar stralende mooie lach is wat meteen aan Emma opvalt. Dat in combinatie met die lange blonde lokken maakt het plaatje helemaal compleet. Je kan wel zeggen dat Wesley Hoedt, de huidige vriend van Emma Heesters, de jackpot heeft gewonnen. Toch blijkt dat niet altijd zo geweest te zijn. De zangeres heeft er vroeger heel anders uitgezien, en lijkt daar nu niet echt meer op. Je zou zelfs niet denken dat het dezelfde persoon is. Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer deelde die shockerende ontdekking aan de hand van een oude foto van Emma Heesters. Door de shock kon Yvonne de foto natuurlijk niet voor zich houden en dat is begrijpelijk. Emma lijkt er namelijk echt een ander persoon.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Emma Heesters (@emmaheesters)

Is Emma Heesters de knapste zangeres van Nederland?

Emma Heesters wist de harten van heel Nederland te veroveren toen ze in 2019 doorbrak met haar muziek. De cover-zingende zangeres op YouTube werd prots uitgenodigd bij meerdere TV-programma’s en maakte toen gelijk een sterke indruk. Dat was natuurlijk te verwachten, want als je die prachtige Emma Heesters hebt gezien, blijft dat beeld je toch even bij. Ook de foto hierboven is daar een heel duidelijk bewijsstuk van. Er zijn natuurlijk heel wat knappe Nederlandse zangeressen, maar Emma zou toch wel erg hoog scoren in dat rijtje. En niet alleen qua uiterlijk heeft ze een voorsprong, de zangeres weet ook nog eens heel goed hoe ze een hit moet scoren. Emma Heesters haar grootste concurrent op deze gebieden is hoe dan ook Maan de Steenwinkel, maar laten we deze twee parels niet tegen elkaar opzetten.

Emma Heesters onthuld door Yvonne Coldeweijer

Niets is shockerender dan oude foto van Emma Heesters

Zoals wij Emma Heesters nu kennen heeft ze er niet altijd uitgezien. Yvonne Coldeweijer deelde dus een foto van Emma Heesters uit het archief. We weten niet van wanneer deze foto is, maar Emma lijkt er in ieder geval totaal niet op ‘zichzelf’. De foto komt dan ook als een shock binnen, net zoals bij Yvonne Coldeweijer, die zei: “Wow. Dit is allebei Emma Heesters”. Misschien wist de zangeres in de eerste foto nog niet goed wat de kracht van goede make-up was. Toch lijkt het er ook op dat ze bepaalde dingen inmiddels ook op een andere manier heeft ‘opgelost’. Er zijn in ieder geval een hoop opmerkelijke veranderingen te vinden. ‘Zoek de verschillen’ tussen deze twee foto’s zou iets té makkelijk zijn…

Lees ook: Foto: Emma Heesters draagt bij The Streamers weer opvallende vermomming

Is Emma Heesters van gezicht veranderd?

De meest opvallende verschillen kunnen we er in ieder geval wel al uithalen. Zo zijn de lippen van Emma Heesters in oppervlakte verdrievoudigd. Het lijkt erop dat vooral de bovenlip van de zangeres op springen heeft gestaan in de afgelopen jaren. Als ze op de oude foto haar natuurlijke haarkleur heeft betekent dat dat die blonde lokken die Emma nu heeft blijkbaar niet natuurlijk zijn. Zou de zangeres om deze reden bijna nooit throwback foto’s delen?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?