Home Nieuws Zangeres Roxy Dekker maakt Instagram wild met heerlijke foto in flinterdun shirtje

Zangeres Roxy Dekker maakt Instagram wild met heerlijke foto in flinterdun shirtje

De mooie zangeres Roxy Dekker weet haar fans wel weer flink te verrassen met een foto waar je alleen maar van kan genieten.

Roxy Dekker komt eigenlijk nog maar net om de hoek kijken als zangeres, maar weet nu al de mannen van Nederland flink te betoveren met haar geweldige content. Op haar social media deelt Roxy een foto die zo goed is, dat je er simpelweg van smelt. Kijk maar even mee naar het plaatje eronder. Hij is in zwart-wit, dus het heeft gelijk een artistiek randje. Maar dat neemt niet weg dat het gewoon een ontzettend goede foto van Roxy is waar je van moet smullen. De mooie dame heeft zichzelf weer goed op de foto weten te zetten. Haar fans zijn dan ook zeer tevreden met het goed gelukte plaatje.

Roxy Dekker is de nieuwe Nederlandse ster van de muziekwereld

Een nieuwe ster schittert aan de Nederlandse muziekhemel, en haar naam is Roxy Dekker. Met haar verbluffende looks en indrukwekkende stem heeft ze zichzelf in korte tijd opgewerkt tot een van de meest veelbelovende vrouwelijke artiesten in Nederland. Op slechts 18-jarige leeftijd heeft ze al de Nederlandse hitlijsten veroverd met nummers als ‘Anne-Fleur vakantie’ en ‘Satisfyer’. Het lijkt erop dat Roxy de nieuwe grote sensatie wordt van Nederland.

De mooie foto’s van Roxy Dekker zijn ook erg fijn om te zien

Roxy Dekker staat niet alleen bekend om haar muzikale talent, maar ook om haar adembenemende looks. Haar Instagram-account, waar ze regelmatig smeuïge foto’s deelt, heeft in korte tijd een indrukwekkende honderdduizend volgers verzameld. De mooie zangeres deelt de ene na de andere mooie foto op haar account en maakt daarmee haar volgers wel erg blij.

Anne-Fleur vakantie: de hit van Roxy Dekker

Roxy’s grote doorbraak kwam met het nummer ‘Anne-Fleur vakantie’. Dit nummer gaat over de Anne-Fleurs van deze wereld. Want iedereen kent wel zo’n omhoog gevallen type dat ‘lekker met de meiden’ iets gaat doen. Dat type is zo bekend onder jongeren, dat het nummer meteen aansloeg. Het werd al snel een hit op TikTok en klom razendsnel omhoog in de Nederlandse hitlijsten. Daarmee is Roxy een van de snelst opkomende artiesten in recente geschiedenis.

Roxy Dekker pakt lekker door met volgende grote hit

Met haar volgende hit, ‘Satisfyer’, bewees Roxy opnieuw haar talent als zangeres. Het nummer, dat oorspronkelijk bedoeld was voor een andere artiest, werd een succes dankzij Roxy’s unieke stemgeluid. Op TikTok werd het nummer veel gebruikt in video’s, waardoor Roxy alleen maar bekender werd. De titel wekt natuurlijk ook wel de nieuwsgierigheid op bij mensen, die toch even willen luisteren waar Roxy dan exact over zingt.

Roxy Dekker is de nieuwe grote zangeres van Nederland

Vergeet Maan de Steenwinkel maar en Emma Heesters kan ook naar huis. Roxy Dekker is de volgende grote hit van Nederland. Komende zomer zal je haar daarom ook waarschijnlijk veel op festivals zien staan zingen. De mooie dame gaat van 2024 helemaal haar jaar maken. De komende tijd zal je dus nog veel kunnen genieten van de zangeres.

Meer zien van Roxy Dekker kan op Instagram

Als je nog meer van Roxy Dekker wilt zien, dan moet je even naar haar Instagram pagina toe. Daar staan namelijk allemaal mooie foto’s van haar online.

Mobiele versie afsluiten