Zangeres Roxy Dekker laat je smachten naar zomer met foto in weinig kleding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Roxy Dekker laat haar fans weer vol verwachting uitkijken naar de warme zomer met deze prachtige kiekjes van zichzelf.

De mooie zangeres heeft op Instagram wat plaatjes gedeeld van het afgelopen jaar. Roxy Dekker is als vele mensen met haar wel een beetje klaar met al die koude temperaturen. En dus verlangt ze enorm terug naar de zomer. Maar die laat nog wel eventjes op zich wachten. Om mensen het toch een stukje warmer te laten krijgen, geeft Romy hen deze fijne kiekjes om naar te kunnen kijken. Zo krijgen mensen het toch nog warm de komende dagen. Met haar mooie foto’s weet Roxy iedereen terug te laten verlangen naar de warme zomerse dagen.

Lees ook: Knappe zangeres Roxy Dekker (18) verleidt volgers met heerlijke foto

Roxy Dekker deelt oude foto’s met een zonnige inval

De zangeres geeft duidelijk de voorkeur aan de zomer. Daar voelt ze zich een stuk comfortabeler bij dan de winter. En kan je haar ook ongelijk geven. De mooie blondine weet exact hoe ze haar volgers dat zomerse gevoel terug moet geven. Dat doet ze namelijk met een aantal wel heel erg zonnige foto’s. De leuke zangeres weet precies welke foto’s ze moet delen om haar fans weer in beetje in zomerse sferen te brengen. Maar of dat wel fijn is?

Fans van Romy Dekker willen meer van de zomer zien

Dat krijg je ervan als je mensen enorm laat terugdenken aan de zomer. Dan worden ze ontevreden over de periode waar ze in zitten. De fans van Romy willen nu wel heel graag dat het zomer wordt, ook omdat de zomer weer nieuwe foto’s van Roxy met zich mee brengt. Maar ja, de zomer laat nog even op zich wachten. En dus geeft Roxy haar fans een beetje valse hoop. Maar gelukkig ziet die valse hoop er wel erg goed uit. De foto’s van afgelopen zomer, die Roxy nu opnieuw deelt op haar Instagram kanaal, zijn buitengewoon leuk om naar te kijken.

De blik van Romy Dekker weet je te betoveren

Heel veel heeft Romy Dekker niet nodig om je te betoveren. Een mooi pakje en haar bijzondere blik zijn daar eigenlijk wel voldoende voor. Als Romy naar je kijkt, dan voel je de temperaturen gelijk weer een stukje warmer worden om je heen. De blondine weet als geen ander wat ze moet doen om ervoor te zorgen dat haar fans genieten. En deze foto’s helpen daar zeker bij. Je ziet maar weer dat Roxy niet alleen op een podium, maar ook op social media, prima haar fans weet te vermaken. Met haar flinke berg aan talent, haar fijne uiterlijk en haar intrigerende blik, weet ze de aandacht van haar fans toch wel even vast te houden. Elke foto die de zangeres van zichzelf maakt is dan ook ontzettend leuk om te zien. Romy stopt zelf ook best veel moeite in het maken van al die leuke foto’s. Dus dat mensen ze waarderen, is natuurlijk erg mooi om te horen. Daar wordt Romy in ieder geval blij van.

Meer zien van Roxy Dekker kan op Instagram

Wil je nog meer genieten van Roxy Dekker? Ga dan naar Instagram. Daar plaatst de zangeres nog veel meer moois.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.