Knappe zangeres Roxy Dekker (18) verleidt volgers met heerlijke foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Er is een nieuwe ster neergedaald in ons kikkerlandje. Deze ster is niemand minder dan Roxy Dekker. Ze komt in direct in het rijtje met knapste vrouwelijke artiesten in Nederland terecht. Of kunnen we haar regelrecht de knapste noemen?

Slechts 18 jaar maar onweerstaanbaar. Ze heeft in een korte tijd de Nederlandse hitlijsten weten te bestormen. Je kunt haar kennen van de nummers ‘Anne-Fleur vakantie’ en ‘Satisfyer’. Dekker heeft veel in petto en is nog lang niet klaar met het maken van hitjes.

Roxy Dekker maakt volgers gek met smeuïge foto’s

Maak kennis met dé nieuwe parel in de Nederlandse hitlijsten: Roxy Dekker. De 18-jarige schone uit Amsterdam timmert hard aan de weg met haar prachtige stem. Niet alleen haar stem is prachtig, maar ook haar uiterlijk. Roxy nadert perfectie en zou absoluut een modellen carrière kunnen krijgen, mocht muziek niet meer lukken. Dat ze 18 jaar oud is, valt hoe dan ook niet van haar uiterlijk af te lezen. Ze heeft een volwassen gezicht en lijkt minstens 22. Haar Instagram is dan ook zeker niet onopvallend gebleven. In een korte tijd heeft ze toch al de 100K volgers aangetikt. Chapeau Roxy! De foto’s die ze plaatst zijn om van te smullen. Vaak zien we dan een Roxy met een ondeugende, tropisch warme blik in haar ogen. Zie hieronder een voorbeeld van zo’n foto.

Roxy Dekker en ‘Anne-Fleur vakantie’

Haar grote doorbraak heeft ze te danken aan de banger ‘Anne-Fleur vakantie’. Nadat ze een beetje speelde met haar piano, heeft ze het nummer heel spontaan geschreven. Het lied, geïnspireerd door de opkomst van Anne-Fleur als een sociaalmediastereotype, wordt een succes op TikTok. Ook stijgt het snel in de Nederlandse hitlijsten. Roxy ontvangt lovende reacties van haar omgeving en is ze vastberaden om haar muzikale carrière voort te zetten. Voor de release van het nummer lag het een jaar op de plank, omdat Roxy angstig was dat mensen de knipoog in het nummer niet zouden begrijpen. Desondanks heeft de muziek impact gemaakt, zoals blijkt uit de zes miljoen streams op Spotify in vijf weken. Roxy, die zichzelf honderd procent als Anne-Fleur identificeert, erkent dat ze momenteel een Anne-Fleur met een identiteitscrisis is. Zo is ze verbonden met haar haarclip, maar draagt ze zo nu en dan ook een baggy broek.

Roxy Dekker en ‘Satisfyer’

De volgende hit van Roxy Dekker liet niet lang op zich wachten. Haar nummer ‘Satisyer’ sloeg in als een bom en wist te klimmen in in de hitlijsten. Het ontstaan van het nummer is interessant te noemen. Stiekem heeft Roxy deze hit te danken aan iemand anders. De welbekende Antoon heeft namelijk een opzetje voor haar bedacht en meegedacht over de melodieën. Het nummer had Antoon eigenlijk eerst voor Maan gemaakt, maar was overtuigd van Roxy na het horen van ‘Anne-Fleur vakantie’. Roxy heeft haar bekendheid ook mede te danken aan TikTok. Op het  bruisende platform werden haar nummers enorm veel gebruikt in video’s. De naam ‘Satisyfer’ is bovendien erg prikkelend. Roxy weet goed hoe ze met haar teksten en titels mensen weet te prikkelen.

Meer zien van Roxy Dekker? Kijk dan op Instagram

Wil je nou meer zien van Roxy Dekker? Neem dan even een kijkje op haar Instagram account. Daar vind je allemaal mooie foto’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.