Geraldine Kemper onthult beschamend geheim in Expeditie Robinson: “Echt fout”

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Geraldine Kemper doet geen vlieg kwaad. Als ze goed in haar vel zit tenminste. Tijdens een onschuldig spelletje op het Expeditie Robinson-eiland deelt de blonde presentatrice een opmerkelijk weetje over zichzelf…

Als presentatrice van Expeditie Robinson hoeft Geraldine Kemper niet meer zo te lijden als toen ze lang geleden zelf deelnemer was van het survivalprogramma. Zomaar weer meedoen zou ze niet doen. Ze weet namelijk hoe gevaarlijk ze wordt als er honger in het spel is!

Geraldine Kemper gaat door het lint voor eten

Presentatoren Art Rooijakkers en Geraldine Kemper krijgen hun eigen opdracht in Expeditie Robinson. Ze moeten een duel aangaan waarin ze vragen over elkaar moeten beantwoorden. Art geeft al snel aan dat hij alles weet over Geraldine. Dit komt omdat hij voor zijn programma Rooijakkers over de Vloer bij Geraldine langs is geweest om een kijkje in haar leven te nemen. Wanneer Art de vraag stelt wat ze denkt dat zijn eerste indruk van Geraldine was zegt Geraldine gelijk: ”Ik denk dat je me heel lief vond” waarop Art reageert dat hij haar vooral ook wel een beetje zenuwachtig vond. Geraldine is dus overtuigd van het feit dat ze lief overkomt. Dat beeld verpest ze tijdens dit spelletje echter volledig. Art krijgt namelijk de vraag of Geraldine een dier zou slachten of dan liever helemaal niks zal eten en hij is overtuigd dat Geraldine als lieve vegetariër dan maar niks eet. Geraldine heeft ook ooit mee gedaan als deelnemer en spreekt uit ervaring: “Echt fout! Dat is echt fout! Op het moment dat je echt honger hebt, en je hebt echt honger dan slacht ik zelfs een koe!”

Bekijk hier de video:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Geraldine Kemper is niet vies van vals spel

In het duel staan Geraldine en Art dus lijnrecht tegenover elkaar. Er zijn talloze vragen over elkaar, wanneer ze een vraag fout hebben moeten ze ringen om hun gestrekte arm doen. Degene wie zijn of haar arm het minst lang gestrekt houd verliest de strijd. Een echte typische Expeditie Robinson opdracht waar het uithoudingsvermogen wordt getest. Een van de vragen die wordt gesteld is of Art liever een fysiek zware proef zou doen of een eetproef. Geraldine maakt de iet wat gemene opmerking ”Ik denk dat jij wel goed kan eten” maar Art geeft aan dat hij dat juist erg vies vind. Art hoopt zelfs dat Geraldine het moet presenteren. Beide hebben ze twee ringen om hun arm en Geraldine is niet vies van een beetje vals spelen, zo doet ze nog twee extra ringen om Arts arm. Verder in het filmpje geeft Art het goede antwoord op de vraag welk dier Geraldine het engst zou vinden. Geraldine geeft hem gelijk dat ze het meest bang is voor spinnen en dat Art zelfs in haar slaapkamer was om er een weg te halen.

Lees ook: Geraldine Kemper heeft belangrijke stem in Expeditie Robinson

Speciaal seizoen met Robinson All Stars

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson is op 24 februari weer van start gegaan. Op videoland en RTL 4 zijn wekelijks alle spannende afleveringen te bekijken. Dit seizoen is echter anders dan normaal en is ook al veel sneller begonnen dan verwacht. Het is een strijd tussen alle beste kandidaten die voorgaande seizoenen de (halve) finale hebben behaald. Waar het voorgaande seizoen zich afspeelde in Kroatië zijn de deelnemers nu afgereisd naar het Tanzaniaanse eiland Zanzibar.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lenige Marijn Kuipers laat fans dromen over haar bedprestaties

Marijn Kuipers slaat weer toe: met dit zéér suggestieve filmpje heeft ze al haar volgers aan het watertanden. 

Zangeres S10 showt haar lijf op zeldzaam pikante foto in zwemtopje

Zangeres S10 mag dan zeer openhartig zijn over haar gouden keeltje, haar spectaculaire figuur houdt ze vaak verborgen. Maar daar komt verandering in.

Deze blondine is eerste vrouw sinds 5 jaar in F1-auto: “Ze moet Lance Stroll vervangen”

De eerste vrouw sinds vijf jaar die plaats mocht nemen in een Formule 1-auto? Dat moet natuurlijk even uitgebreid gevierd worden.