Foto: Geraldine Kemper heeft belangrijke stem in Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Geraldine Kemper heeft nu al extreem veel zin in het nieuwe seizoen van Expeditie RobinsonWant naast de presentatie neemt ze ook de stem van de show op zich.

De prachtige, blonde presentatrice Geraldine Kemper is nu al helemaal weg van het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson. Dat is ook niet zo gek, aangezien ze daar een fantastische dubbelrol mag spelen. Niet alleen is Geraldine de presentatrice van de show. Ook spreekt ze de voice overs van het avonturenprogramma in. En daardoor wordt Expeditie Robinson het programma van Geraldine. Tijd om haar eigen stempel op de show te drukken en het al fantastische programma nog net even wat mooier te maken. Geradine heeft er absoluut zin in.

Lees ook: Zien: Geraldine Kemper zaait paniek bij kandidaten nieuw seizoen Expeditie Robinson

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Geraldine start Expeditie Robinson met stoere foto op strand

De beeldschone blondine mag het startschot geven voor het nieuwe seizoen van expeditie Robinson. En dat doet ze met een geweldige foto. Samen met haar medepresentator Art kijkt Geraldine even stoer de camera in en neemt een stoere pose aan. Je zou bijna vergeten dat Geraldine ook een hartstikke lief en braaf meisje kan zijn als je de foto zo ziet. Maar Expeditie Robinson is ook geen plek voor slapjanussen, zelfs bij de presentatie. Dus moet Geraldine zich even van haar stoerste kant tonen. Dat zet namelijk gelijk de toon. elke week kan je Geraldine terugzien in het tropische avontuur. Maar maak je geen zorgen, ze komt niet vermagerd en verslonst terug. De presentatoren mogen na afloop van de opnames gewoon het eiland af. En daar kunnen ze genieten van alle gemakken waar ze maar van kunnen dromen.

Geraldine druk in de weer op foto met haar prachtige stem

Dat Geraldine geweldig kon presenteren dat was natuurlijk al een tijdje bekend. en dat ze er altijd op haar best uit ziet is ook niet bepaald een geheim. Maar dat Geraldine ook heel goed is in het opnemen van voice-overs, dat kwam voor sommige mensen toch een beetje als een verassing. Maar Geraldine heeft natuurlijk een enorm zwoel stemgeluid. Ze is een prettige vrouw om naar te luisteren. Dus dat ze naast haar werk op camera, ook haar stem uitleent aan producties is natuurlijk helemaal niet zo gek. Alleen zou je het niet meteen verwachten bij de aantrekkelijke blondine. Daar wil je namelijk meteen alles van zien en horen. Voor Expeditie Robinson mocht Geraldine aan de slag met het opnemen van de voice-overs van het programma.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Geraldine Kemper (@geraldine_kemper)

Geraldine is meest knappe Expeditie Robinson presentator

In de geschiedenis van het programma was er nog nooit zo’n knappe presentator van Expeditie Robinson als Geraldine Kemper. Met haar prachtige verschijning maakt ze maar weer eens duidelijk waarom ze eigenlijk veel vaker op televisie zou moeten zijn. Je wordt namelijk meteen blij als je Geraldine ziet zitten. En dat is natuurlijk veel waard.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!