Yvonne Coldeweijer verrast volgers met zéér gewaagde foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yvonne Coldeweijer kennen we natuurlijk van de ‘juicy’ roddels, maar nu lijkt de blondine zelf de juicy kant op te zoeken met een stel gewaagde foto’s..

Yvonne Coldeweijer verwent haar volgers met een stel intieme foto’s via Instagram. Niet persé wat we hadden verwacht van de roddelkoningin, maar het is zeker niet teleurstellend. Haar volgers kijken vol genot mee naar de kleine modeshow van de blondine. Yvonne trekt verschillende outfits aan, en showt ze voor de spiegel voor d’r volgers. De blondine heeft nog veel meer in huis dan alleen sappige roddels!

Yvonne Coldeweijer beloont volgers met intieme modeshow

Yvonne Coldeweijer staat natuurlijk in Nederland bekend als de enige echte roddelkoningin van het land. De blondine komt altijd met de meest verse en ‘spicy’ geruchten, en confronteert een hoop bn’ers en influencers met hun strafbare of vieze feiten. Maar nu lijkt dat even opzij te worden gezet door Yvonne, en poseert ze is een keer lekker intiem voor haar vele volgers. Niet wat we hadden verwacht van Yvonne, op het eerste gezicht. Maar wél een aangename verrassing natuurlijk. Op de foto’s is te zien hoe de blondine van haar eigen kledingmerk een hoop kledingstukken toont. En dat doet ze, door ze natuurlijk zelf even aan te trekken.

Op de eerste foto zien we Yvonne in een latex jurkje met open voorkant. Vol trots maakt ze een foto in de spiegel en zet ze haar eigen producten slim op de markt. Maar de tweede foto, lijkt nóg intiemer te zijn dan het jurkje, en die besluit Yvonne natuurlijk ook gewoon te presenteren voor haar volgers. Hier draagt de blondine een latex topje, met uiterst open voorkant. Haar troeven komen goed naar voren en kijkt vol trots in de camera. Yvonne straalt helemaal!

Lees ook: Foto: Yvonne Coldeweijer haalt snoeihard uit richting Samantha Steenwijk

Yvonne Coldeweijer rekent op gênante wijze af met Nielson

Yvonne Coldeweijer is natuurlijk een uiterst knappe dame, maar als bn’er en influencer blijf je eigenlijk het liefste zo ver mogelijk uit haar buurt. Ze wordt gevreesd door vele bekenden en dan voornamelijk natuurlijk de bn’ers die iets te verbergen hebben. Ondertussen heeft de blondine alweer een nieuw slachtoffer gevonden; namelijk niemand minder dan singer-songwriter Nielson. Via haar Instagram-account confronteert de blondine Nielson met zijn smerige daden. De zanger schijnt namelijk nogal vaak ‘fans’ uit te nodigen op zijn hotelkamer, ondanks dat hij gewoon getrouwd is. En Yvonne zou Yvonne niet zijn, als ze hier natuurlijk ook allerlei bewijsmateriaal voor klaar zou hebben liggen. Ze deelt verschillende gesprekken van Nielson, met verschillende fans. “Nielson trad zaterdagavond op in Eindhoven en zocht wat gezelschap voor in zijn hotelkamer. Hij vroeg een fan om langs te komen“, Aldus Yvonne. Bij deze tekst waren ook een hoop chat-gesprekken te zien. En daar bleef het niet bij, want Yvonne had nog veel en veel meer gesprekken klaarliggen. Nielson, het is officieel jouw beurt. Wie is de volgende die aan de publieke schandpaal genageld wordt?

Lees ook: Foto: Juice-koningin Yvonne Coldeweijer toont prachtige outfits voor vakantie

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Gwen van Poorten begaat enorme modeblunder in deze gekke outfit

Het is geen goede dag voor Gwen van Poorten. De brunette praat de hele dag over hoe goed het met haar gaat, maar Gwen slaat de plank écht volledig mis met deze bizarre outfit...

Video: Natte Fajah Lourens laat piepklein pakje zien

Fajah Lourens is een van de knapste vrouwen van het land. Dat zie je vooral goed als ze weer een piepklein pakje heeft aangetrokken. 

Video: Romy Monteiro schudt keihard met haar achterste in boevenpakje

Romy Monteiro gaat helemaal los op het podium. De zangeres staat ongegeneerd met haar achterkant te schudden terwijl ze wordt gefilmd...