Foto: Juice-koningin Yvonne Coldeweijer toont prachtige outfits voor vakantie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De koningin van de Nederlandse juice, Yvonne Coldeweijer, heeft een prachtige nieuwe outfit aangeschaft voor haar vakantie. 

De prachtige Yvonne Coldeweijer spendeert haar tijd vooral aan andere bekende Nederlanders. Ze rapporteert alle nieuwtjes en roddels rondom bekende Nederlanders met een grote lach op haar gezicht. Maar over Yvonne zelf wordt niet heel vaak wat verteld. Ze probeert zichzelf redelijk uit de belangstelling te houden. Misschien is dat ook uit angst voor types zoals zijzelf, die met elke roddeltje aan de haal gaan. Maar over Yvonne valt deze keer geen slecht nieuws te vertellen. Alleen maar mooi nieuws. En dat nieuws is dat ze prachtige nieuwe kleding gekocht heeft voor haar vakantie. En die deelt ze natuurlijk maar al te graag met haar volgers.

Lees ook: Video: Juice-koningin Yvonne Coldeweijer krijgt onverwachte complimenten van Albert Verlinde

Foto van Yvonne in olijfgroen pak maakt een hoop los

Yvonne plaatst een foto van zichzelf in een lang, zomers pakje dat een beetje wat weg heeft van een jurk. Laat je niet foppen, het bestaat echt uit twee delen. Het pakje maakt een hoop los bij haar volgers. Die vonden Yvonne al een prachtige vrouw om naar te kijken, maar met deze outfit aan is dat alleen nog maar beter geworden. Het kleurt goed bij haar door de zon gebruinde huidje en blonde haren. Yvonne is in deze outfit echt helemaal klaar om op avontuur te gaan. Laat die vakantie maar komen. Waar Yvonne heen gaat maakt ze niet bekend, maar als het in dit pakje is, dan zal ze ongetwijfeld een mooie tijd tegemoet gaan.

Yvonne heeft ook nog verleidelijk, rood pakje in de kast hangen

Maar Yvonne was na haar groene outfit nog niet klaar met model staan voor haar eigen spiegel. Ze had nog meer kledingstukken die ze dolgraag met haar volgers wilde delen. Een daarvan is dit verleidelijke, rode pakje. Perfect om te dragen op een dagje strand of naar een feestje. Het dunne stofje valt mooi om Yvonne haar lichaam, waardoor de knappe blondine er nog vele malen knapper uit ziet. Dit is zeker een goede look voor Yvonne. Misschien dat je deze outfit nog veel vaker gaat zien dus. Het is hetzelfde pakje als de groene uit de vorige foto, maar ziet er toch veel meer trendy uit in deze kleur, waar de ander meer elegant was.

Yvonne is geobsedeerd door deze stijl

De knappe blondine is helemaal in de ban van de stijl kleding die ze aan heeft in de video hierboven. Yvonne vindt zichzelf er geweldig uit zien in de zomerse outfit. En geef haar eens ongelijk! De verleidelijke koningin van de roddels is niets minder dan een prachtige vrouw. Dat zie je al helemaal goed in een outfit als deze. Dan komt dat nog even extra naar voren. Yvonne deelt maar al te graag haar verleidelijke looks met haar volgers. Die kunnen dan meegenieten en een beetje meekijken of de outfits die Yvonne voor zichzelf uitkiest ook daadwerkelijk goed staan. Een second opinion is wat dat betreft wel handig, want Yvonne wil natuurlijk altijd er op haar best uitzien. Een beetje hulp van haar volgers is dan helemaal niet erg.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video:GTST-actrice Bertrie Wierenga gaat los op draaiend apparaat

De knappe actrice Bertrie Wierenga, die je misschien wel kent van GTST, gaat flink tekeer op een draaiende machine.

Foto: Irene Schouten laat zich zonder schaatspak zien tijdens zonnige vakantie

De prachtige schaatsster Irene Schouten heeft de schaatsbaan ingeruild voor een zonnige vakantie. En daarvan deelt ze graag de foto's. 

Foto: Schaatsster Femke Kok deelt heerlijke vakantiebeelden in badkleding

De knappe schaatsster Femke Kok is op welverdiende vakantie op een super zonnige plek. Ze verwent volgers met schaars geklede badkleding aan!