Yvon Jaspers onthult eindelijk of blonde boerin Bernice (23) liefde gevonden heeft

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Iedereen vraagt zich sinds Boer Zoekt Vrouw af of de knappe, maar preutse, boerin Bernice de liefde nog heeft gevonden na haar deelname. Eindelijk is het verlossende antwoord daar..

Boerin Bernice haar hopeloze liefdesavontuur van Boer Zoekt Vrouw

Het was weer een geweldig seizoen van Boer Zoekt Vrouw dit jaar, met bijzondere boeren en boerinnen. Het is knap hoe ze de types toch altijd weten te vinden, en dit jaar zelfs in het buitenland. Misschien is de meest besproken deelneemster wel boerin Bernice. De blondine heeft heel wat tongen los gemaakt. Zo was Bernice misschien ook wel de meest besproken deelneemster. Het is moeilijk om te kijken naar hoe preuts Bernice is. Ook kan de boerin heel chagrijnig kijken, en kreeg het voor elkaar geen enkel gesprek over gevoelens te beginnen. Het leek op het gegeven moment alsof Bernice misschien wel een beetje gevoel kreeg, maar toen stuurde ze beide mannen weg voordat het te spannend werd. Van het idee om op citytrip te gaan met een jongen moest Bernice nog net niet huilen.

Knappe boerin Bernice is nog steeds single

Nu kwam er nog een klap, want de Zweedse boerin Bernice was niet bij de reünie. Zo was de boerin ziek geworden en kon ze het niet redden. Het zou ook kunnen dat Bernice gewoon geen zin had in de camera’s en het moeten praten over zichzelf en haar gevoel. De echte reden zullen we waarschijnlijk nooit te weten komen. Wel spookte bij iedere fan van Boer Zoekt Vrouw de vraag door het hoofd, of Bernice ondertussen al een man heeft gevonden. Nu kwam Yvon gelukkig met een update over alle boeren en boerinnen, en het zal niemand verbazen dat Bernice nog steeds single is. Het is een hele knappe meid, dus het gaat haar vast lukken. Al is de kans groot dat Bernice sinds haar deelname geen enkele date meer heeft gehad.

Boer Richard nog steeds gelukkig met zijn blonde verovering

Nu zijn er ook boeren die hebben meegedaan, waar het Boer Zoekt Vrouw avontuur wél succesvol is afgelopen. Zo was het spannend of een vrouw het zou aandurven om Richard in Slowakije te gaan vergezellen. Boer Richard koos drie blondines uit en vond zijn geluk bij de knappe blondine Robin. De twee zijn heel erg anders, maar wel heel lief samen. Nu deelt Yvon Jaspers op haar Instagram dat de twee nog samen zijn, en ook de feestdagen samen gaan doorbrengen.

Boer Haico samen met tweede keus Ellen

Een andere interessante boer die meedeed aan Boer Zoekt Vrouw dit seizoen, is boer Haico. Zo heeft de veertig jarige boer nog nooit een relatie gehad, of iets in die richting. Gelukkig waren er ook voor hem vrouwen die naar Denemarken wilden afreizen. Nu wordt het spannend, want Haico koos eigenlijk voor de stuk jongere Jasmijn. Helaas was bij de citytrip al wel duidelijk dat het niet zo lekker liep tussen de twee. Gelukkig had Haico nog een tweede keus die hem helemaal geweldig vond. Zo stond Ellen met open armen klaar om wel wat echts op te gaan bouwen met Haico. Yvon laat weten dat de twee samen zijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatster Gioya Lancee (25) presteert op Instagram nóg beter dan op schaatsbaan

Gioya Lancee heeft het lastig op de schaatsbaan... Maar op Instagram presteert ze in ieder geval wel goed!

Video: Rico Verhoeven toont trillende tepeltjes tijdens zieke zweetsessie

Rico Verhoeven deelt via zijn Instagram een nogal opvallende video. Naast dat de bekende kickbokser zonder shirt staat valt er nog iet opmerkelijks op.

Video: Lies Zhara probeert lastige standjes uit met Sean Demmers

Lies Zhara laat in een filmpje zien hoe ze verschillende verleidelijke standjes uitprobeert samen met YouTuber Sean Demmers.