Yvette Broch en Eva Koreman in Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Yvette Broch Expeditie Robinson

RTL maakt nóg meer namen bekend! Drie radiovrouwen en een handbalster die toevallig óók model is! Nu wordt het pas écht goed!

1 september kruipt snel dichterbij, dus RTL begint nu aardig vaart te maken in het onthullen van hun Expeditie Robinson-kandidaten. We riepen eerder deze week al om méér namen, en méér vrouwen. Ze hebben geluisterd! Vandaag was het de beurt aan Yvette Broch, Eva Koreman, Fien Vermeulen en Eva Cleven. En dat zijn zeker geen verkeerde namen! Check het zelf:

Yvette Broch

Yvette Broch is een hele interessante Robinson. Ze is een vrouw met twee gezichten: je kunt haar kennen van ‘onze’ Oranje handbalvrouwen, waar ze één van de beste speelsters was, maar ook van Holland’s Next Top Model, waarbij ze in 2008 tweede werd. Beeldschoon, maar ook een keiharde dus! Zeker nu al een kandidaat voor de overwinning!

Eva Koreman

Er zitten dit jaar ontzettend veel radiomensen in Expeditie Robinson! Eva Koreman is na 3FM-collega Frank van der Lende de volgende. Eva heeft beslist geen ‘radiohoofd’, zo’n verschijning verdient het om ook gewoon in beeld te komen. Gelukkig komt ze ook soms op tv langs: ze presenteerde Jules Unlimited, en was kandidaat in de Slimste Mens.

Fien Vermeulen

Velen zullen alleen de stem van Fien Vermeulen kennen. Toch zit er ook een zéér prettige verschijning achter die stem! Deze 28-jarige radioDJ- en nieuwslezer zit op dit moment bij Qmusic, en heeft een relatie met 538-DJ Igmar Felicia

Eva Cleven

Multitalent Eva Cleven zingt, danst, presenteert, en is óók radio DJ! Deze krullenbol werd vorig jaar tweede bij It Takes Two, en is één van de gezichten van Klokhuis. Aan onderstaande foto te zien kan ze ook aardig met een kapmes overweg!

Laatste nieuws

Foto: Sylvie Meis duwt haar troeven flink omhoog op strandbedje

Oh là là, kijk daar eens! Sylvie Meis, de koningin van stijl en glamour, ligt als een ware godin op een zonnig strandbedje in Mallorca. 

Foto: Zangeres Lisa Michels buigt diep voorover in laag uitgesneden shirtje

Sinds haar razend populaire deelname aan "It Takes Two" is Lisa Michels niet meer uit onze gedachten verdwenen. En dit heerlijke kiekje bewijst dat je dat ook helemaal niet wil. 

Foto: Nicolette Kluijver leidt soldaten enorm af met kort jurkje

Als presentatrice weet Nicolette Kluijvers dondersgoed hoe ze je aandacht moet sturen. Dit piepkleine jurkje is dan ook bijna strategisch afleidend, zeker voor een groepje hongerige soldaten...