Yvette Broch en Eva Koreman in Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Yvette Broch Expeditie Robinson

RTL maakt nóg meer namen bekend! Drie radiovrouwen en een handbalster die toevallig óók model is! Nu wordt het pas écht goed!

1 september kruipt snel dichterbij, dus RTL begint nu aardig vaart te maken in het onthullen van hun Expeditie Robinson-kandidaten. We riepen eerder deze week al om méér namen, en méér vrouwen. Ze hebben geluisterd! Vandaag was het de beurt aan Yvette Broch, Eva Koreman, Fien Vermeulen en Eva Cleven. En dat zijn zeker geen verkeerde namen! Check het zelf:

Yvette Broch

Yvette Broch is een hele interessante Robinson. Ze is een vrouw met twee gezichten: je kunt haar kennen van ‘onze’ Oranje handbalvrouwen, waar ze één van de beste speelsters was, maar ook van Holland’s Next Top Model, waarbij ze in 2008 tweede werd. Beeldschoon, maar ook een keiharde dus! Zeker nu al een kandidaat voor de overwinning!

Eva Koreman

Er zitten dit jaar ontzettend veel radiomensen in Expeditie Robinson! Eva Koreman is na 3FM-collega Frank van der Lende de volgende. Eva heeft beslist geen ‘radiohoofd’, zo’n verschijning verdient het om ook gewoon in beeld te komen. Gelukkig komt ze ook soms op tv langs: ze presenteerde Jules Unlimited, en was kandidaat in de Slimste Mens.

Fien Vermeulen

Velen zullen alleen de stem van Fien Vermeulen kennen. Toch zit er ook een zéér prettige verschijning achter die stem! Deze 28-jarige radioDJ- en nieuwslezer zit op dit moment bij Qmusic, en heeft een relatie met 538-DJ Igmar Felicia

Eva Cleven

Multitalent Eva Cleven zingt, danst, presenteert, en is óók radio DJ! Deze krullenbol werd vorig jaar tweede bij It Takes Two, en is één van de gezichten van Klokhuis. Aan onderstaande foto te zien kan ze ook aardig met een kapmes overweg!

Laatste nieuws

Foto: Model Romee Strijd begluurt zichzelf in badkleding bij privé zwembad

Het knappe model Romee Strijd heeft een mooie foto geplaatst waar haar volgers nog ontzettend lang van zullen smullen. 

Video: Fitgirl Dominique Hazeleger begint aan workout zonder topje

De knappe Dominique Hazeleger maakt iedereen natuurlijk enorm nieuwsgierig wat er onder haar topje schuilgaat dankzij deze video. 

Foto: Anna Nooshin ziet na zwangerschap vooral haar troeven groeien

Anna Nooshin is zwanger en daardoor gaan bepaalde onderdelen van haar lichaam flink groeien. De influencer deelt een foto waar haar nieuwe troeven erg goed op te zien zijn.