Yvette Broch en Eva Koreman in Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Yvette Broch Expeditie Robinson

RTL maakt nóg meer namen bekend! Drie radiovrouwen en een handbalster die toevallig óók model is! Nu wordt het pas écht goed!

1 september kruipt snel dichterbij, dus RTL begint nu aardig vaart te maken in het onthullen van hun Expeditie Robinson-kandidaten. We riepen eerder deze week al om méér namen, en méér vrouwen. Ze hebben geluisterd! Vandaag was het de beurt aan Yvette Broch, Eva Koreman, Fien Vermeulen en Eva Cleven. En dat zijn zeker geen verkeerde namen! Check het zelf:

Yvette Broch

Yvette Broch is een hele interessante Robinson. Ze is een vrouw met twee gezichten: je kunt haar kennen van ‘onze’ Oranje handbalvrouwen, waar ze één van de beste speelsters was, maar ook van Holland’s Next Top Model, waarbij ze in 2008 tweede werd. Beeldschoon, maar ook een keiharde dus! Zeker nu al een kandidaat voor de overwinning!

Eva Koreman

Er zitten dit jaar ontzettend veel radiomensen in Expeditie Robinson! Eva Koreman is na 3FM-collega Frank van der Lende de volgende. Eva heeft beslist geen ‘radiohoofd’, zo’n verschijning verdient het om ook gewoon in beeld te komen. Gelukkig komt ze ook soms op tv langs: ze presenteerde Jules Unlimited, en was kandidaat in de Slimste Mens.

Fien Vermeulen

Velen zullen alleen de stem van Fien Vermeulen kennen. Toch zit er ook een zéér prettige verschijning achter die stem! Deze 28-jarige radioDJ- en nieuwslezer zit op dit moment bij Qmusic, en heeft een relatie met 538-DJ Igmar Felicia

Eva Cleven

Multitalent Eva Cleven zingt, danst, presenteert, en is óók radio DJ! Deze krullenbol werd vorig jaar tweede bij It Takes Two, en is één van de gezichten van Klokhuis. Aan onderstaande foto te zien kan ze ook aardig met een kapmes overweg!

Laatste nieuws

Foto: Sterre Koning verleidt volgers met doorzichtig topje

Sterre Koning brengt haar volgers in extase met een nieuwe foto. De blonde zangeres poseert zowaar in een doorzichtig topje..

Foto: Jutta Leerdam laat broek bijna van heupen zakken in badkamer

Jutta Leerdam deelt wel vaker een prachtige foto van zichzelf, maar deze keer gaat ze nog een stapje verder. Haar broek lijkt bovendien langzaam naar beneden te glijden...

Foto: Juultje Tieleman begint vakantie zonder kleding

De altijd beeldschone Juultje Tieleman is weer op vakantie. Deze keer gaat het niet allemaal van een leien dakje; al haar kleding is foetsie! Hoe lost de blondine dat op?

Gerelateerde berichten