Yolanthe is ster in eigen serie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe ster in eigen serie

Yo gaat samen met Jennifer Hoffman en Belinda van der Stoep oplossen…

Ze maakte ooit furore op tv als jonge, supersexy actrice/presentatrice bij BNN. Na jaren in het buitenland, met af en toe een klein rolletje in Nederlandse series, keerde Yolanthe Sneijder-Cabau dit tv-seizoen definitief terug op de buis als presentatrice van Jongens tegen de Meisjes en binnenkort Temptation Island VIPS. Deze aardige comeback krijgt binnenkort een vervolg in de vorm van een hoofdrol in een heuse politieserie!

Yolanthe gaat samen met Loes Haverkort en Belinda van der Stoep een stoer rechercheteam vormen in DNA, een serie van SBS. Elke week wordt er een moord opgelost door de drie vrouwen.

Denk jij dat de glamoureuze Yolanthe een geloofwaardige rechercheur neer gaat zetten?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.