Yolanthe is ster in eigen serie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe ster in eigen serie

Yo gaat samen met Jennifer Hoffman en Belinda van der Stoep m*****n oplossen…

Ze maakte ooit furore op tv als jonge, supersexy actrice/presentatrice bij BNN. Na jaren in het buitenland, met af en toe een klein rolletje in Nederlandse series, keerde Yolanthe Sneijder-Cabau dit tv-seizoen definitief terug op de buis als presentatrice van Jongens tegen de Meisjes en binnenkort Temptation Island VIPS. Deze aardige comeback krijgt binnenkort een vervolg in de vorm van een hoofdrol in een heuse politieserie!

Yolanthe gaat samen met Loes Haverkort en Belinda van der Stoep een stoer rechercheteam vormen in DNA, een serie van SBS. Elke week wordt er een moord opgelost door de drie vrouwen.

Denk jij dat de glamoureuze Yolanthe een geloofwaardige rechercheur neer gaat zetten?

Laatste nieuws

Deze 4 feitjes en foto’s van radio-DJ Anne-Marie Rozing zijn het meest opmerkelijk

Radio-DJ Anne-Marie Rozing is een ongelooflijk knappe vrouw en daarnaast ook nog eens extreem getalenteerd. Dit zij de dingen die je van haar moet weten. 

Foto: Sophie Bouquet is intiem met collega’s na heftige week in Goede Tijden Slechte Tijden

Het was een heftig weekje in Goede Tijden, Slechte Tijden. Vooral Sophie Bouquet en haar soap familie kregen het zwaar te verduren. 

Bedroevend: Hélène Hendriks verdient een cursus voor betere Instagram foto’s

Het is eigenlijk een klein beetje zielig, de Instagram pagina van Hélène Hendriks. Je zou verwachten dat een vrouw zoals zij betere foto's kan maken. 

Gerelateerde berichten