Yolanthe Cabau viert zwoele verjaardag

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau is 36 jaar geworden. En dat is natuurlijk reden genoeg voor een goed feestje. Dat mag helaas nog even niet, maar Yolanthe heeft haar verjaardag zeker goed gevierd. En dat ging er nogal zwoel aan toe.

Om klokslag middernacht begon Yolanthe Cabau met het uitblazen van exact 36 kaarsjes op haar verjaardagstaart. Je zou het bijna niet verwachten, maar de Nederlands-Spaanse schone is toch echt al 36 lentes jong. Op haar Instagram Stories is te zien hoe ze de start van haar nieuwe levensjaar viert. ‘Birthday girl’ schrijft ze er zelf nog even bij, om maar duidelijk te maken wie er vandaag in het zonnetje moet worden gezet.

Lees ook: Yolanthe Cabau viert spannende Valentijnsdag met open jasje

Een lieve familie

Hoewel je in coronatijd bijna niemand over de vloer mag hebben heeft Yolanthe het toch best gezellig op haar verjaardag. Haar moeder kwam namelijk langs met een zelfgemaakte taart, waardoor Yolanthe eens flink verwend werd. Wat een lieve moeder! Dat vind yolanthe gelukkig zelf ook, ze noemt haar moeder dan ook de liefste vrouw in de hele wereld.

Niet alleen haar moeder is heel lief voor haar, ook de rest van haar familie legt Yolanthe eens goed in de watten. Haar zus feliciteert haar uitgebreid op Instagram. Yolanthe heeft onlangs haar verhuizing naar het buitenland enorm veel liefde om zich heen weten te verzamelen.

Pretty in Pink

Maar Yolanthe houdt het niet geheel braaf op haar verjaardag. Dat blijkt wel uit de uitdagende foto die op haar verjaardag wordt geplaatst op haar Instagram account. Daar draagt Yolanthe een vrolijke en spontane roze outfit, een spannend jurkje. Dat is niet het enige knalroze in de foto, want behalve de kamer waar ze in zit heeft ze ook een knalroze viervoeter op schoot. Alsof Yolanthe in een soort suikerspin-land beland is. Natuurlijk blijft zij zelf het zoetst van allemaal.
Ook mag er flink gedanst worden op haar verjaardag, dat blijkt wel uit de video die achter de roze verassing aan kwam. Yolanthe heeft zo te zien een hoop zwoele dansmoves achter de rug. Gelukkig hoeft ze niet in haar eentje te dansen, want Yolanthe heeft een hoop vrienden die maar al te graag met haar komen chillen. Bijvoorbeeld zanger en acteur Jim Bakkum, die Yolanthe nog even feliciteerde.

Een kleine terugblik

Het was ook wel weer tijd voor wat luchtigheid in het leven van Yolanthe. Het is alweer een flinke tijd geleden dat zij en Wesley uit elkaar gingen, maar daar heeft Yolanthe het nog altijd erg moeilijk mee. Ondanks al haar vele hoogtepunten heeft het afgelopen jaar ook veel dieptepunten gekend. Hoe ze daar mee om gaat? Een gezonde levensstijl. Die helpt volgens Yolanthe met positief denken en rust geven. Sporten, yoga, mindfullness en meer. Yolanthe heeft zich het afgelopen jaar ontpopt tot lifestyle guru. En niet zonder resultaat, want op haar zesendertigste verjaardag ziet ze er gelukkiger uit dan ooit!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!