Yolanthe Cabau viert spannende Valentijnsdag met open jasje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau gaat in Los Angeles elke dag zonder jas naar buiten. Behalve op Valentijnsdag, dan draagt ze alleen een jasje. Verder niks! 

Hoewel haar foto’s op Instagram soms anders doen vermoeden, is het niet elke dag strand- of yogabroeken-dag in Los Angeles voor Yolanthe Cabau. Op Valentijnsdag trotseert deze zakenvrouw de verzengende hitte in een professioneel vuurrood jasje. Dit soort ‘warme’ kledingstukken worden alleen bij speciale gelegenheden uit de kast gehaald. Yolanthe weet dat ventilatie bij hoge temperaturen verschrikkelijk belangrijk is. Ze zorgt er dus gelukkig voor dat ze behalve dat jasje niks aanheeft…

Lees ook: Broek Yolanthe Cabau zakt af op zonnige foto’s

Yolanthe Cabau doet jasje open

We weten sinds kort dat Yolanthe Cabau eigenlijk best tevreden is als ‘single mom’ in Los Angeles. Ze is helemaal niet op zoek naar een relatie: alle liefde die ze nodig heeft krijgt ze van haar zoontje Xess Xava. Toch betekent dat voor Yolanthe niet dat ze Valentijnsdag zomaar aan zich voorbij laat gaan. Integendeel: ze trok een hele speciale outfit aan op de internationale dag van de liefde.

Op de foto’s hieronder zie je hoe Yolanthe er bijliep. Ze droeg een vuurrode blazer met een spannend extraatje: niks eronder! Daar heeft ze ondanks haar tijdelijke mannenpauze ongetwijfeld veel mannelijke aandacht mee geoogst daar in Los Angeles!

Yolanthe Cabau valentijnsdag jasje rood Yolanthe Cabau valentijnsdag jasje rood Yolanthe Cabau valentijnsdag jasje rood
Foto’s: Instagram/Yolanthecabau

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!