Yolanthe Cabau viert spannende Valentijnsdag met open jasje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau gaat in Los Angeles elke dag zonder jas naar buiten. Behalve op Valentijnsdag, dan draagt ze alleen een jasje. Verder niks! 

Hoewel haar foto’s op Instagram soms anders doen vermoeden, is het niet elke dag strand- of yogabroeken-dag in Los Angeles voor Yolanthe Cabau. Op Valentijnsdag trotseert deze zakenvrouw de verzengende hitte in een professioneel vuurrood jasje. Dit soort ‘warme’ kledingstukken worden alleen bij speciale gelegenheden uit de kast gehaald. Yolanthe weet dat ventilatie bij hoge temperaturen verschrikkelijk belangrijk is. Ze zorgt er dus gelukkig voor dat ze behalve dat jasje niks aanheeft…

Lees ook: Broek Yolanthe Cabau zakt af op zonnige foto’s

Yolanthe Cabau doet jasje open

We weten sinds kort dat Yolanthe Cabau eigenlijk best tevreden is als ‘single mom’ in Los Angeles. Ze is helemaal niet op zoek naar een relatie: alle liefde die ze nodig heeft krijgt ze van haar zoontje Xess Xava. Toch betekent dat voor Yolanthe niet dat ze Valentijnsdag zomaar aan zich voorbij laat gaan. Integendeel: ze trok een hele speciale outfit aan op de internationale dag van de liefde.

Op de foto’s hieronder zie je hoe Yolanthe er bijliep. Ze droeg een vuurrode blazer met een spannend extraatje: niks eronder! Daar heeft ze ondanks haar tijdelijke mannenpauze ongetwijfeld veel mannelijke aandacht mee geoogst daar in Los Angeles!

Yolanthe Cabau valentijnsdag jasje rood Yolanthe Cabau valentijnsdag jasje rood Yolanthe Cabau valentijnsdag jasje rood
Foto’s: Instagram/Yolanthecabau

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los. 

Wendy van Dijk deelt privé foto’s van wilde vakantie

Je kent Wendy van Dijk vast van haar rol als Ushi of als presentatrice op SBS6. Hoe je haar niet kent is zo! Ze deelde onlangs allerlei foto's uit haar privé collectie. Die hadden ook wij niet zien aankomen!

Foto: Georgina Verbaan verwent volgers met foto in piepklein jurkje

Wat een plaatje is de 43 jarige actrice en schrijfster Georgina Verbaan! Door deze foto zou je haar zo 10 jaar jonger geven!