Yolanthe Cabau viert spannende Valentijnsdag met open jasje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau gaat in Los Angeles elke dag zonder jas naar buiten. Behalve op Valentijnsdag, dan draagt ze alleen een jasje. Verder niks! 

Hoewel haar foto’s op Instagram soms anders doen vermoeden, is het niet elke dag strand- of yogabroeken-dag in Los Angeles voor Yolanthe Cabau. Op Valentijnsdag trotseert deze zakenvrouw de verzengende hitte in een professioneel vuurrood jasje. Dit soort ‘warme’ kledingstukken worden alleen bij speciale gelegenheden uit de kast gehaald. Yolanthe weet dat ventilatie bij hoge temperaturen verschrikkelijk belangrijk is. Ze zorgt er dus gelukkig voor dat ze behalve dat jasje niks aanheeft…

Lees ook: Broek Yolanthe Cabau zakt af op zonnige foto’s

Yolanthe Cabau doet jasje open

We weten sinds kort dat Yolanthe Cabau eigenlijk best tevreden is als ‘single mom’ in Los Angeles. Ze is helemaal niet op zoek naar een relatie: alle liefde die ze nodig heeft krijgt ze van haar zoontje Xess Xava. Toch betekent dat voor Yolanthe niet dat ze Valentijnsdag zomaar aan zich voorbij laat gaan. Integendeel: ze trok een hele speciale outfit aan op de internationale dag van de liefde.

Op de foto’s hieronder zie je hoe Yolanthe er bijliep. Ze droeg een vuurrode blazer met een spannend extraatje: niks eronder! Daar heeft ze ondanks haar tijdelijke mannenpauze ongetwijfeld veel mannelijke aandacht mee geoogst daar in Los Angeles!

Yolanthe Cabau valentijnsdag jasje rood Yolanthe Cabau valentijnsdag jasje rood Yolanthe Cabau valentijnsdag jasje rood
Foto’s: Instagram/Yolanthecabau

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!