Yolanthe Cabau steelt show op eigen premiere met deze foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Terwijl Yolanthe Cabau in Amerika aan de weg timmert, blijft ze ook in Nederland keihard scoren! Haar nieuwste film Liefde Zonder Grenzen trok bij de première een volle zaal. De actrice straalde daar als een Hollywoodster…

We mogen van geluk spreken dat we Yolanthe Cabau nog niet ‘verloren’ hebben aan Amerika! Hoewel de actrice en presentatrice tegenwoordig voornamelijk in de States te vinden is, vliegt ze regelmatig de oceaan over om in het oude, vertrouwde Nederland lekker de superster uit te hangen. Zo mocht ze onlangs schitteren op haar eigen filmpremière! Niet dat Yolanthe de enige acteur van de film was, welnee. Op die magische première-avond kon je nauwelijks om de brunette in haar fabelachtige galajurk heen!

Lees ook: Wie is het lekkerste zusje van Yolanthe Cabau op deze foto’s?

Yolanthe Cabau is het middelpunt van de aandacht

Als buitenstaanders zien we vaak alleen de rode loper-foto’s van zo’n evenement. Wat je niet doorhebt is dat het voor de sterren zelf nóg leuker is. Yolanthe Cabau van Kasbergen neemt ons via Instagram mee in de voor-en na-pret van het evenement. Het ritje naar het theater, de rode loper, maar ook de McDonald’s-hamburger op de weg naar huis kwam op haar sociale kanalen voorbij! De meeste aandacht ging natuurlijk uit naar haar schitterende voorkomen. Hoewel we dat inmiddels van Yolanthe gewend zijn, blijft het toch interessant om de actrice op haar mooist te zien. Ondanks dat ze de première en rode loper deelt met een enorme rits beeldschone castleden (o.a. Abbey Hoes, Melissa Drost en Selma Omari), kijkt iedereen alleen naar Yolanthe en haar outfit!

Yolanthe heeft hoofdrol in Liefde Zonder Grenzen

Er zijn tal redenen dat regisseurs Yolanthe Cabau blijven vragen voor Nederlandstalige romantische komediefilms. Eén daarvan is dat Yo het gewoon ontzettend goed doet op het grote scherm. Voor zo’n dame kom je naar de bios, zelfs als de film vol met vrouwengezwijmel zit! In het geval van Liefde Zonder Grenzen, die officieel vanaf 14 oktober in Nederlandse zalen draait, kon Yolanthe zich eindelijk eens van meer dan één kant laten zien. Ze kreeg genoeg ruimte voor typisch Nederlandse flauwe grapjes en toespelingen, maar mocht zich ook stukbijten op een veel serieuzer onderwerp. Haar personage is namelijk kankerpatiënt. Je hoeft echter niet te vrezen voor een loodzware tranentrekker van ’n film. Het blijft lekker luchtig, en Yolanthe blijft heel aardig overeind in deze glansrol.

Het drukke leven van Yolanthe Cabau van Kasbergen

Waar haalt Yolanthe Cabau de tijd vandaan? Ze werkt vanuit Los Angeles aan haar fitness- en gezondheidsmerk CABAU, waar ook héél veel Instagram-activiteit bij komt kijken. Daarnaast heeft ze ook haar tv- en filmwerk in Nederland, en trekt ze als alleenstaande moeder ook veel tijd uit voor haar zoon Xess Xava, die ze samen met ex-voetballer Wesley Sneijder heeft. Tel daarbij op dat Yolanthe zelf ook aan haar fitheid en lijf moet denken. Die strakke foto’s op Instagram komen niet uit de lucht vallen – Yo moet hard werken om zo voor de dag te komen. Het minutenlange applaus dat ze kreeg toen ze na de filmvertoning richting het podium liep heeft ze dus dubbel en dwars verdiend!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Bloedfanatieke Rico Verhoeven blijkt ook natuurtalent in totaal andere sport

Rico Verhoeven is bloedfanatiek. Niet alleen in de ring, maar schijnbaar ook in de arcadehal. Dat maakt het voor zijn zoontje wel wat minder. 

Aanlokkelijke Jutta Leerdam toont trots haar nieuwe glimmertje

Jutta Leerdam is ontzettend blij met haar nieuwe medaille. En dat moet online natuurlijk wel even gevierd worden met een mooie foto.

Emma Heesters laat haar fans ontzettend diep naar binnen kijken

Zangeres Emma Heesters heeft met haar nieuwe video maar weer aangetoond dat ze meer kan dan alleen maar mooi zingen.