Yolanthe Cabau misleidt kijker met ongepaste documentaire: ”Totale onzin”

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Spotify

Onze kijkcijferexpert Tina Nijkamp bespreekt dat Yolanthe Cabau bezig is met een documentaire over haar leven, Tina vindt het ”Totale onzin”.

Tina Nijkamp niet laaiend over ‘realityshow’ Yolanthe Cabau

In de nieuwste podcast aflevering van Tina Nijkamp heeft ze het onder andere over Yolanthe Cabau, zij is namelijk bezig met een documentaire of realityshow volgens Tina Nijkamp. Yolanthe wordt de laatste tijd gevolgd door een cameraploeg van Netflix, wat opvallend is volgens Tina. Het is niet gebruikelijk dat een bekende Nederlander wordt gevolgd door een cameraploeg van Netflix! De laatste keer waren Suzanne en Freek namelijk gevolgd, volgens Tina was dit ”totale onzin”.

Het was ook niet echt een documentaire, maar meer jaarverslagen. Daarom spreekt Tina liever over een realityshow dan een documentaire, er is bijvoorbeeld niet jarenlang onderzoek gedaan. Ze gebruiken dit om het chiquer te laten klinken. Daarnaast ontkent Yolanthe haar manager dat het om een realityshow, maar een documentaire ontkent hij niet.

Luister hier de podcast van Tina Nijkamp hieronder!

Wesley Sneijder en zussen ook te zien in ‘documentaire’

Er gaat rond dat haar zussen en Wesley Sneijders te zien zijn in de documentaire. Wat niet opmerkelijk is. Yolanthe en Wesley hebben namelijk nog goed contact met elkaar en zien en spreken elkaar regelmatig. Ze delen natuurlijk ook een zoon wat het ook makkelijk maakt. Ondanks dat het een pijnlijke breuk was gaan ze beide goed met elkaar om. Hoe ze precies met elkaar omgaan is waarschijnlijk te zien in de documentaire.

De kans dat Yolanthe dan ook wat kwijt doet over de scheiding is groot. Ze zijn er beide namelijk ook open in geweest tegenover de media. Al hebben we niet het achterste van de tong gezien van beide. Dit kan bewaard zijn voor in de documentaire. Haar zussen zijn ook te zien in de documentaire. Dit is geen verrassing om Yolanthe een erg goede band heeft met haar zussen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...