Yolanthe, Bo en Nicolette gratis in je eigen thuisbioscoop

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hoewel we op dit moment nog niet naar de bioscoop mogen, denkt de bioscoopsector al wel mee met de thuiszittende filmliefhebber. Ze hebben niet alleen als één van de eerste bedrijvengroepen in Nederland al een ‘wat als we weer open mogen’-plan klaarliggen, maar staan ook voor je klaar als je thuis gratis van films wil genieten. Kosteloos kijken naar Yolanthe, bo Maerten en Victoria Koblenko – daar zeg je geen nee tegen!

Ondanks dat ze geen bezoekers mogen ontvangen wint bioscoopketen Pathé zieltjes in deze coronatijd. Ze hebt sinds begin april een actie lopen waarbij er elke dag een gratis film via hun ‘streamingservice’ Pathé Thuis gekeken kan worden. Op die manier kon je de afgelopen dagen al genieten van o.a. de nieuwe Rambo, Hacksaw Ridge, Slumdog Millionaire en kan je vandaag tot middernacht de Nederlandse film **** de Liefde kijken.

Lees ook: Bo Maerten zorgt voor piek bij GTST

Corona-actie Pathé Thuis

De vrijgevige lui van Pathé pikken elke dag een nieuwe film voor je uit. We hebben actiefilms, dramafilms, kinderfilms en dus ook Nederlandstalige films voorbij zien komen. De actie geldt tot en met 28 april. Je hebt alleen een Pathé Thuis-account nodig. Het twitterkanaal van Pathé voorziet je elke dag van een nieuwe code, die je tussen negen uur ’s ochtends en middernacht kan verzilveren. We hebben het zelf getest: je zit echt nergens aan vast.

Bo, Victoria, Yolanthe, Nicolette

Vandaag is het dus de beurt aan **** de Liefde, een tikkeltje flauwe komedie uit 2019. Ben je niet zo van de Nederlandse film, slinger ‘m dan toch aan voor de vrouwelijke cast. Bo Maerten, Victoria Koblenko, Nicolette van Dam en Yolanthe konden je toentertijd misschien niet naar bioscoop lokken, maar via Pathé Thuis is het aanbod nu wel erg aanlokkelijk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.

Video: Rico Verhoeven krijgt flinke bak kritiek te verwerken na opvallende carrièreswitch

Rico Verhoeven lijkt een flinke carrière switch gemaakt te hebben. Wat vinden zijn fans hier van?