Yolanthe, Bo en Nicolette gratis in je eigen thuisbioscoop

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hoewel we op dit moment nog niet naar de bioscoop mogen, denkt de bioscoopsector al wel mee met de thuiszittende filmliefhebber. Ze hebben niet alleen als één van de eerste bedrijvengroepen in Nederland al een ‘wat als we weer open mogen’-plan klaarliggen, maar staan ook voor je klaar als je thuis gratis van films wil genieten. Kosteloos kijken naar Yolanthe, bo Maerten en Victoria Koblenko – daar zeg je geen nee tegen!

Ondanks dat ze geen bezoekers mogen ontvangen wint bioscoopketen Pathé zieltjes in deze coronatijd. Ze hebt sinds begin april een actie lopen waarbij er elke dag een gratis film via hun ‘streamingservice’ Pathé Thuis gekeken kan worden. Op die manier kon je de afgelopen dagen al genieten van o.a. de nieuwe Rambo, Hacksaw Ridge, Slumdog Millionaire en kan je vandaag tot middernacht de Nederlandse film **** de Liefde kijken.

Lees ook: Bo Maerten zorgt voor piek bij GTST

Corona-actie Pathé Thuis

De vrijgevige lui van Pathé pikken elke dag een nieuwe film voor je uit. We hebben actiefilms, dramafilms, kinderfilms en dus ook Nederlandstalige films voorbij zien komen. De actie geldt tot en met 28 april. Je hebt alleen een Pathé Thuis-account nodig. Het twitterkanaal van Pathé voorziet je elke dag van een nieuwe code, die je tussen negen uur ’s ochtends en middernacht kan verzilveren. We hebben het zelf getest: je zit echt nergens aan vast.

Bo, Victoria, Yolanthe, Nicolette

Vandaag is het dus de beurt aan **** de Liefde, een tikkeltje flauwe komedie uit 2019. Ben je niet zo van de Nederlandse film, slinger ‘m dan toch aan voor de vrouwelijke cast. Bo Maerten, Victoria Koblenko, Nicolette van Dam en Yolanthe konden je toentertijd misschien niet naar bioscoop lokken, maar via Pathé Thuis is het aanbod nu wel erg aanlokkelijk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!

Foto: Maan de Steenwinkel heeft het zwaar op bloedheet strand

Maan de Steenwinkel heeft het enorm zwaar in de hitte. De altijd levenslustige Maan wil niet ‘gewoon een beetje leven’, maar moet het vanwege de verzengende hitte deze keer houden bij slechts een ‘beetje leven’.