Wow: Wielrenster Puck Moonen krijgt wéér een peperduur cadeautje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Puck Moonen is meestal helemaal gelukkig op de fiets. Dat moet ook wel als wielrenster, want anders is de motivatie ver te zoeken. Maar haar nieuwe cadeau doet vermoeden dat ze haar wielercarrière tijdelijk on hold zet. Is dit het einde van haar successen op de fiets?

Puck Moonen heeft veel meer in huis dan alleen maar de nieuwste wielrenfietsen en de leukste wieleroutfits. Recent is ze blij gemaakt met een erg duur cadeau: een nieuwe auto. Vreemd genoeg is dat alles wat dit racemonster altijd al wilde, zo laat ze op haar eigen Instagram weten. Een beetje opvallend is het zeker, want als professioneel fietser gaat je voorkeur meestal uit naar de fiets, zou je denken. Maar Puck blijkt met haar tweewieler helemaal klaar te zijn. En geen wonder. Dit is niet zomaar een auto, maar een topmodel. Puck koopt niet zomaar een simpel tweedehandsje. Zij laat zich graag verwennen door een gloednieuwe auto die, net als de snelheidsduivel op de fiets, topsnelheden kan bereiken. Waar het cadeau precies vandaan komt is niet duidelijk. Maar dat ze van plan is met de auto keihard te gaan rijden, dat is wel zeker!

Puck Moonen miste iets

Ondanks dat ze online vaak genoeg met een glimlach te vinden is, zat achter die glimlach toch een Puck verscholen die iets miste in haar leven. Familie en vrienden heeft ze genoeg en succes ook. Maar toch ontbrak er iets. Dat bleek een auto te zijn. Een issue dat gemakkelijk op te lossen is door gewoon even langs de dealer te gaan en wat van je prijzengeld uit te geven. Maar Puck koos een andere route: afwachten tot een eentje gratis en voor niks werd afgeleverd bij haar. Deze auto krijgt ze cadeau en haar leven is nu echt compleet.

Puck laat fiets staan

Nu de auto er eindelijk is, is er dan nog plek voor haar fietsen? En misschien nog wel belangrijker: gaat dit vervoersmiddel er niet voor zorgen dat ze haar wielercarrière op een laag pitje gaat zetten? Gelukkig laat ze onder in haar onderschrift weten dat dat niet aan de orde is. Wel vertelt coureur Moonen dat ze de auto even goed gaat inrijden en naar “het werk” gaat in de bolide in plaats van de fiets pakt. Dat scheelt weer wat calorieën die je niet hoeft bij te eten en bespaart haar vast veel tijd en moeite.

Zon breekt door, Puck gaat naar binnen

De zon is inmiddels bijna dagelijks te vinden in Nederland en de temperatuur loopt erg hoog op. Het wielrennen is ook eindelijk van start gegaan en wat doet Puck? Die kiest voor de tegengestelde route en pakt de auto. Na de winterstop, waarin ze weinig actie zag, zou je denken dat dit juist het moment is voor wat extra “fietswerk”. De stralende verschijning verwacht echter met alle races die op de planning staan genoeg te doen te hebben de komende tijd. Er zijn ook nog wat races bijgekomen trouwens.

Gaat autocoureur Moonen illegaal racen?

Naast wielerwedstrijden gaat Puck de uitdaging aan om met haar vierwieler ook het racecircuit op te gaan. Het illegale racecircuit welteverstaan. Samen met de auto gaat ze het avontuur aan, vertelt Puck online. Of ze nou straatraces bedoeld of gewoon haar professionele soort, is helaas niet helemaal duidelijk op te maken. Dit is dus nog even afwachten. Maar de eerste races staan alweer voor de komende weekenden gepland. We zien haar dus vanzelf of in een racepakje of in een strak wielerpakje verschijnen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Monica Geuze lacht zich rot terwijl vriend Kaj Gorgels bijna verdrinkt (video!)

Tijdens hun vakantie gaat Kaj Gorgels kopje onder in de zee. Monica Geuze kan er alleen maar om lachen.

In gehulde Roxy Dekker deelt heerlijke vakantiekiekjes vanaf zonnig bootje (foto’s!)

Roxy Dekker deelt een reeks aan vakantiefoto's en laat zichzelf helemaal zien terwijl ze op een bootje ligt! 

Katja Schuurman ontwerpt eigen spannende setjes en test ze zelf uit; dat levert deze heerlijke beelden op!

Katje Schuurman heeft een eigen lijn aan pittige setjes. Ze vind het dan ook leuk om ze zelf aan te doen en dat zorgt voor prachtige foto's!